Asla peşinizi bırakmayacak, bu gerçekler…

Aydın Doğan’ın kanatları altındaki Taha Akyol, Lozan’ın gizli maddelerinden bahsedilmesini “zırva” olarak niteliyor. Onun böyle demesi, elbette hakikati değiştirmez.Her defasında, Lozan Antlaşması’ndaki...

Aydın Doğan’ın kanatları altındaki Taha Akyol, Lozan’ın gizli maddelerinden bahsedilmesini “zırva” olarak niteliyor. Onun böyle demesi, elbette hakikati değiştirmez.

Her defasında, Lozan Antlaşması’ndaki derin gerçekleri hasıraltı etmeye büyük gayret gösterdiğine göre; demek ki, kendisinin bu mevzuda “hususi bir vazifesi” var!

Taha Akyol, “Komplo teorisi, bunlar!” söylemiyle hakikati perdelemeyi pek sever. Misyonunun gereğini yapar. Bilimsel tartışmalardan kaçmak, Mister Akyol gibi iliştirilmişlerin şiarıdır. Batıcı tezlerin spikerliğini icra etmek, bunların medyadaki varlık nedenleridir.

**

Taha Akyol derken, 9 Şubat 2015’te Hürriyet’teki köşesinde “Üst Akıl, Dış Güçler, Paralel gibi laflar komplo teorisidir” diye yazabilmiş birisinden söz ediyoruz!

Böyle yazarak; bir yandan Paralel Yapı’yı, diğer taraftan da onun derin patronu olan Üst Akıl’ı yani ABD’yi itina ile himaye ediyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oyun içinde oyun… 27 Mart 2024 | 1.175 Okunma Herkesin bildiği sır! 26 Mart 2024 | 1.014 Okunma Hangisi, faşist rejim? 22 Mart 2024 | 434 Okunma Dar alanda Paralel paslaşmalar! 20 Mart 2024 | 974 Okunma Hatırlatıyorum! 19 Mart 2024 | 1.040 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar