Ayasofya için açıklama yapan Amerikan devleti sürekli camileri bombalıyor!

İngiltere’de yayınlanan The Independent gazetesinde yer alan habere göre “ABD Başkanı Trump, yirmi bir yıldır Ramazan ayının son gününde Beyaz Saray’da gerçekleştirilen iftar yemeği geleneğini...

İngiltere’de yayınlanan The Independent gazetesinde yer alan habere göre “ABD Başkanı Trump, yirmi bir yıldır Ramazan ayının son gününde Beyaz Saray’da gerçekleştirilen iftar yemeği geleneğini bozmuş; bu yıl iftar organizasyonu yaptırmamış!”

***

Donald Trump, İslam düşmanlığını ayan beyan sergileyen bir ABD başkanı...              Kendisinden önceki başkanlar Obama, İkinci Bush ve Bill Clinton Beyaz Saray’da iftar yemeği vermişlerdi: Buna mukabil, İslam düşmanlığını sinsice sürdürmüşlerdi. Son yirmi bir yılda, sırf Müslüman oldukları için kasten öldürülen masumların sayısı birkaç milyondur. İslam ülkelerinde kitlesel katliamlar yapmak ABD’nin devlet politikasıdır.

Donald Trump da diğer ABD başkanları gibi “camileri bombalatmayı” Haydut Amerikan Devleti’nin politikası olarak sürdürüyor!

Trump, 20 Ocak’ta başkanlık koltuğuna oturduktan sonra CIA ve Pentagon’a sınırsız operasyon ve suikast yapma yetkisi verdi. Bunun adı, aslında “sınırsız katliam yapma” yetkisidir.

İşte bu “Bana bile sormadan vurun, bombalayın, öldürün” talimatının üzerinden sadece dört hafta geçtikten sonra ne olmuştu?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 450 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.779 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 972 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar