“Sahibinin Sesi” yahut “Sisi’nin Avukatı”

Kılıçdaroğlu, Mısır’ın darbecisi Sisi’den farksız: AK Parti’ye “Müslüman Kardeşlerden uzak durun; Rabia simgesinden de vazgeçin” diyor!CHP’nin başı, Körfez Krizi’nin patlak...

Kılıçdaroğlu, Mısır’ın darbecisi Sisi’den farksız: AK Parti’ye “Müslüman Kardeşlerden uzak durun; Rabia simgesinden de vazgeçin” diyor!

CHP’nin başı, Körfez Krizi’nin patlak vermesiyle Donald Trump’ın ağzıyla da konuştu: Katar’a, Amerikan Başkanı ile aynı bühtandan beslenen suçlamayı yaptı.

Katar, Türkiye ile çok yakın bir işbirliği içinde olduğuna göre; Kılıçdaroğlu’nun asıl söylemeye çalıştığı nedir?

ABD’ye “Katar’a yönelik tecridi, saldırıyı Türkiye için de yapın” demeye getiriyor!

CHP’nin, Komprador Burjuvazi tarafından “yerleştirilmiş” genel başkanı; bir yandan Sam Amcası’nın dublajını yapıyor, diğer taraftan da ondan “Türkiye’ye ihanet” anlamına gelen kirli bir talepte bulunuyor!

Kılıçdaroğlu, sahibinin sesidir. Özelde ABD’nin, genelde batılı devletlerin namı hesabına siyaset yapıyor. Türkiye’de de, Mısır’da da darbeden yanadır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 303 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.047 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 735 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar