Pensilvanya’daki Locaefendi’nin İzmir’deki Papazı!

Beyaz Saray'daki görüşmede; Trump, Erdoğan'dan 9 Aralık'ta İzmir'de FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Papaz Andrew Brunson'ın iadesini talep etmiş: Yirmi dakikalık görüşmede üç kez bu konuyu dile...

Beyaz Saray'daki görüşmede; Trump, Erdoğan'dan 9 Aralık'ta İzmir'de FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Papaz Andrew Brunson'ın iadesini talep etmiş: Yirmi dakikalık görüşmede üç kez bu konuyu dile getirmiş!



Teröristbaşı Fetullah Gülen'in Türkiye'ye iadesi konusunda gıkını çıkarmayan bir Donald Trump'tan bahsediyoruz…



Amerikan Başkanı'nın işbu tavrı; yüzsüzlüğün, utanmazlığın, edepsizliğin zirvesidir.



18 Kasım 2013'te kuşkulu bir biçimde hayatını kaybeden merhum Aytunç Altındal yaşıyor olsaydı; “Pensilvanya'daki gizli kardinali vermedikleri gibi, üstüne bir de Papaz'ı istiyorlar.” derdi!



*

Medyamızda Lee Van Cleef rolünde oynayan Emin Çölaşan “Fetullah'ın papazı da varmış!” diyor.



Vatikan'ın “Bütün insanları Kilise'ye döndürme amaçlı misyonunun bir başka söyleyişle Dinlerarası Diyalog projesinin parçası olmaktan dolayı büyük bir gurur ve mutluluk duyan” kimdi?



-Şubat 1998'de Papa'yı ziyaret eden Fetullah Gülen!



Vatikan, Gladyo, CIA; hepsi aynı cümledendir.



Neredeyse yirmi yıl evvel Vatikan'a bağlılığını bildiren Gladyo'cu Gülen'in papazı olmaz mı?



Sadece papazının değil, Mason İmamı'nın da olduğu; Aydın Sefa Akay'ın tutuklanmasıyla ortaya çıkmadı mı?



Burkina Faso'nun Dışişleri Bakanı ile By Lock üzerinden görüştüğü tespit edilen Akay, Ankara'daki Kurtuluş Olgunlaşma Locası'nın sekreterliğini de yapmış bir masondur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.679 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 731 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 970 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 207 Okunma Leydi’nin veda ederken çıkardığı topuk sesleri… 09 Nisan 2024 | 611 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar