İnceldiği yerden kopsun…

Amerika Birleşik Terör Devletleri'nin Başkanı Donald Trump, YPG'ye ağır silahlar verilmesi kararını onayladı: ABD'nin PKK terör örgütünün patronu olduğu bir defa daha tescillendi.Bu skandal kararın zamanlaması...

Amerika Birleşik Terör Devletleri'nin Başkanı Donald Trump, YPG'ye ağır silahlar verilmesi kararını onayladı: ABD'nin PKK terör örgütünün patronu olduğu bir defa daha tescillendi.



Bu skandal kararın zamanlaması, ABD'nin ne denli güvenilmez bir devlet olduğunu bir kere daha gösterdi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Washington ziyaretinden birkaç gün öncesinde “dalga geçercesine” PKK-YPG'ye ağır silah indirme kararını ilan ettiler.



Türk heyetinin Cumhurbaşkanı'nın ziyaretine hazırlık mahiyetinde Washington'da gerçekleştirdiği “üst düzey görüşmeler” tamamlanır tamamlanmaz, işte bu kahpeliğiyaptılar.



Trump'ın PKK terör örgütüne ağır silahlar verilmesi için attığı imza, 16 Mayıs'taki görüşme öncesindeki havayı tamamen değiştirdi:



Yani? Erdoğan'ın Trump'la yapacağı görüşmenin pek bir anlamı kalmadı.



PKK ile FETÖ'yü açıkça himaye eden, yöneten ve dahi Türkiye'ye saldırtan ABD ile herhangi bir meseleyi masada çözmenin mümkün olmadığı ve de olamayacağı aşikârdır.



Demek ki, hadise eninde sonunda sahada çözülecektir!



Zaten, hâlihazırda Amerika ile “adı konulmamış bir savaş” yaşıyoruz!



***

İçeride, AK Parti Hükümeti'ne “ABD ile mutlaka iyi ilişkiler kurulmasını; ABD'ye karşı ılımlı davranılmasını” ısrarla telkin eden “iliştirilmiş” tiplerin, Washington'a karşı “Ankara'nın elini zayıflatmak istedikleri” bellidir.



İşte bu yerleştirilmişlerin/kamuflajlıların Amerika'sı; emrindeki terör örgütleri üzerinden Bağımsız Müslüman Türkiye'ye saldırmaya devam ediyor.



ABD, Suriye'nin kuzeyinde bir PKK devleti kurabilmek gayesiyle bastırıyor.



İslam düşmanı Donald Trump'ın PKK'ya ağır silahları imzalaması, ABD'nin Bağımsız Türkiye için ne denli büyük bir tehdit olduğunu “ayan beyan” göstermiştir.



Amerika Birleşik Terör Devletleri Suriye'deki PKK'sına tanklar, zırhlı araçlar, füzeler, ağır otomatik silahlar, ağır makineli tüfekler, havan mermileri vesaire verecek:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 549 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.790 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 972 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar