Haydut Devlet Amerika!

Jetlerimiz, PKK'nın Sincar ve Karaçok kamplarını vurdu; telaşlanan Amerikalı askerler terör yuvalarına yardıma koştu! PKK'lı teröristler, daima ABD'nin himayesindedirler. Bir nevi, Amerikan askeridirler.Türkiye'nin Amerikan...

Jetlerimiz, PKK'nın Sincar ve Karaçok kamplarını vurdu; telaşlanan Amerikalı askerler terör yuvalarına yardıma koştu! PKK'lı teröristler, daima ABD'nin himayesindedirler. Bir nevi, Amerikan askeridirler.
Türkiye'nin Amerikan Terör Devleti ile “adı konulmamış savaşı” kıyasıya devam ediyor!
ABD, sadece Ortadoğu'da değil bütün dünyada Terör'ün Mühendisi'dir. Gladyo operasyonları deşifre edildiği takdirde ABD'nin uluslararası terörizmi nasıl organize ettiği daha fazla açığa çıkacaktır.
Amerikan devleti; “terörle mücadele” kamuflajı/maskesi altında, vaktiyle kendisinin inşa ettiği terör örgütlerini “hedef aldığı” ülkelere saldırtıyor.
PKK, FETÖ ve DAEŞ'in derin patronu ABD'dir.
Maşası terör örgütleri üzerinden, mütemadiyen Türkiye'ye nişan alıyor!
Suriye ve Irak'taki PKK kamplarının vurulmasıyla; Amerika Birleşik Terör Devletleri'ne manidar bir cevap verilmiş oldu…
Kuzey Irak ve Kuzey Suriye'deki PKK varlığı sonlandırılana kadar işbu sınır ötesi operasyonlar devam etmelidir.
Türkiye'nin terörizmle mücadelesinde; Amerika ayan beyan terör örgütlerinin yanındadır!
Washington, bu minvalde Ankara'yı engellemeye çalıştıkça ABD'nin “terörizmle eş anlamlı” bir devlet olduğu daha ziyade ortaya çıkıyor.
*
İkinci Dünya Savaşı'nın bitiminden bu yana dünyanın dört bir yanında elliden fazla hükümeti devirme girişiminde bulunan Haydut Devlet ABD'dir. Bunların çoğunluğu, demokratik süreçte seçilmiş hükümetlerdi. En az otuz ülkede demokratik seçimlere müdahale eden mi; Amerikan devletidir.
Yine otuzdan fazla ülkenin halkı üzerine bombalar yağdıran da; elliden fazla ülkenin liderine suikast girişiminde bulunan da Amerikan Terör Devleti'dir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 674 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 612 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.041 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 735 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 974 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar