Halkı denize dökmekle tehdit eden Halk Partisi!

CP'li Hüsnü Bozkurt, Uğur Dündar'ın Halk TV'deki programında aynen şöyle konuştu: “16 Nisan'da yüzde 60-65 Hayır çıkacak. Evet çıksa bile yine Samsun'dan çıkarız ve sizi de yedi sülalenizi de...

CP'li Hüsnü Bozkurt, Uğur Dündar'ın Halk TV'deki programında aynen şöyle konuştu: “16 Nisan'da yüzde 60-65 Hayır çıkacak. Evet çıksa bile yine Samsun'dan çıkarız ve sizi de yedi sülalenizi de İzmir'den denize dökeriz. Ortalığı yıkarız ama yine de devleti yönetmenize izin vermeyiz!”
Cumhuriyet Halk Partili milletvekili hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçundan soruşturma başlatıldı.
Hüsnü Bozkurt, Halk TV'de sarf ettiği tüm sözlerinin arkasında olduğunu söylüyor!
16 Nisan'da seçmenin tercihi Evet'ten yana olursa…
CHP'deki faşist kafaların içinde nelerin tasarlandığını “kendi ağızlarından” duymuş olduk!
Referandum sonrasındaki planlarını açık ettiler!
CHP'nin demokrasiden anladığı mı; referandumda Evet diyecekleri, kendisi gibi düşünmeyenleri istisnasız “denize dökmek!”
9 Eylül 1922'de İzmir'de denize dökülen düşmanın torunları günümüzde Avrupa Birliği'nin üyesi ve bu AB tüm hücreleriyle “Hayır Kampanyası” için seferber olmuş durumda:
Aynen Kindar Hüsnü Bozkurt ve onun CHP'si gibi!
Faşist Hüsnü'nün işbu aşağılık saldırısı, CHP'nin asla iflah olmayacağını “bir kere daha” gösteriyor.
Dahası var…
Faşist Hüsnü, Halk TV'de kin kusarken “Saddam ve Kaddafi örneklerini” vererek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı “öldürülmekle” tehdit etti!
FETÖ'nün memuru Gökçe Fırat'ın “Türk Solu” adlı paçavrasının kapağında “idam ipiyle” Erdoğan fotoğrafını yan yana getirerek yaptığı gibi!
*
Geçenlerde, İsviçre'de federal parlamentonun önünde asılan pankartta resmedilen neydi?
-Erdoğan'ın fotoğrafı ve şakağına dayanmış bir silah!
*
ABD'nin eski başkanı Ronald Reagan'ın kabinesinde Savunma Bakanlığı yapmış olan Caspar Weinberger'ın, Strategic Review dergisinde yazdıklarını (2001) tam da burada hatırlayalım:
“Devlet ya da hükümet başkanlarının öldürülerek tasfiye edilmesinin yolu açıktır.”
*
Kasetle gelen Kemal'in Partisi de aynen FETÖ gibi ABD ve AB'ye kapılanmış durumdadır!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 460 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.779 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 972 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar