BM+Bilderberg+Stratfor+CIA+FETÖ

Önce geçen hafta satır aralarında kaybolan bir haberden söz edelim: “Birleşmiş Milletler Batı Asya Ekonomik ve Sosyal Komisyonu İcra Sekreteri Rima Halef, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'in kendisinden İsrail devletini...

Önce geçen hafta satır aralarında kaybolan bir haberden söz edelim: “Birleşmiş Milletler Batı Asya Ekonomik ve Sosyal Komisyonu İcra Sekreteri Rima Halef, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'in kendisinden İsrail devletini ırkçılıkla suçlayan raporu geri çekmesini istediği için istifa ettiğini duyurdu.”
*
İsrail'in Filistinlilere yönelik ırkçı uygulamalarının belgelendiği/tescillendiği “Birleşmiş Milletler” raporunu hazırlayan komisyonun (ESCWA) sekreteri “zorla” istifa ettiriliyor!
Bu raporla BM tarihinde ilk kez İsrail açıkça ırkçı bir devlet olmakla suçlanmıştı!
BM'nin Genel Sekreteri (Portekiz'in eski başbakanı) Antonio Guterres ile ABD'nin BM nezdinde büyükelçisi Nikki Haley raporun derhal geri çekilmesini istemişlerdi.
Neticede, ABD'nin güdümündeki Birleşmiş Milletler, bir kere daha Terör Devleti İsrail'i koruma altına aldı!
*
Antonio Guterres, geçtiğimiz yılın Ekim ayında BM Genel Sekreteri seçilmişti. Bu görevine 1 Ocak 2017'de başlayan Guterres, 1995-2002 yılları arasında Portekiz'in başbakanıydı. Portekiz, Yahudi lobisinin en etkili olduğu ülkelerden birisidir.
1999-2005 döneminde Sosyalist Enternasyonal'in başkanlığını yapan Mr.Guterres, 1994'te Finlandiya'daki Bilderberg toplantısına katılmıştır!
Helsinki'deki o toplantıda Türkiye'den kimler vardı?
El Cevap: “Mister Simit” diye de bilinen R.Koch ile Galatasaray'ın eski başkanlarından Selahattin Beyazıt!
*
Derin teşkilat ilk toplantısını 1954'te Hollanda'nın Oosterbeek kasabasındaki Bilderberg Oteli'nde yapmıştı:
Bilderberg toplantıları, ismini işte bu otelden alıyor.
Hollanda devleti, Avrupa Gladyosu'na dâhildir. Yani, Derin ABD'ye bağlıdır.
Dün 101 yaşında New York'ta ölen Baronlar Baronu David Rockefeller, Bilderberg'in de patronuydu!
Siyonist Rockefeller'ın uzun senelerdir danışmanlığını yapan isim Yahudi Henry Kissinger'dır.
Bilderberg teşkilatı 1954'ten beri B'nai B'rith ile sıkı bir işbirliği içerisindedir! 1843 yılında kurulmuş, en eski Yahudi organizasyonu olan B'nai B'rith dünya çapındaki Yahudi örgütlerini koordine eder!
*

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oyun içinde oyun… 27 Mart 2024 | 1.170 Okunma Herkesin bildiği sır! 26 Mart 2024 | 1.014 Okunma Hangisi, faşist rejim? 22 Mart 2024 | 434 Okunma Dar alanda Paralel paslaşmalar! 20 Mart 2024 | 974 Okunma Hatırlatıyorum! 19 Mart 2024 | 1.040 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar