Haçlı-Siyonist faşizmi...

Amerika'nın İsrail Büyükelçiliği, “Donald Trump'ın ABD'ye giriş yasağı getirdiği yedi İslam ülkesinden 'herhangi birinde doğmuş veya bu yedi ülkeden herhangi birinin vatandaşı olan' Yahudilerin yasak...

Amerika'nın İsrail Büyükelçiliği, “Donald Trump'ın ABD'ye giriş yasağı getirdiği yedi İslam ülkesinden 'herhangi birinde doğmuş veya bu yedi ülkeden herhangi birinin vatandaşı olan' Yahudilerin yasak kapsamı dışında kalacaklarını” duyurdu!
“Terör Devleti İsrail'in hakiki dostu” Trump'ın yedi İslam ülkesine yönelik işte bu vize yasağının “arkasındaki isim” başdanışmanı Stephen Steve Bannon'dır.
“Başkan'ın kulağına fısıldayan adam” veya “Donald Trump'ın omzundaki şeytan” olarak tanımlanan Steve Bannon'ın, 2014'de Vatikan'daki bir konferansta aynen şöyle dediği ortaya çıkmıştır:
“Çok kanlı, acımasız bir savaşın eşiğindeyiz. Kilise Ordusu kurmak zorundayız. Bunu, sadece inancımızı savunmak için değil, bizden olmayan herkesle savaşmak ve iki bin yıldır gördüğümüz bu saçmalıkların kökünü kurutmak için yapmalıyız!”
Steve Bannon'ın 27 Haziran 2014'te Roma merkezli bir Katolik kuruluşu olan Dignitatis Humanae Institute için Skype üzerinden verdiği demeçte “İslam ve Osmanlı düşmanlığını” sergilediğini de öğreniyoruz…
Mesela, Birinci Dünya Savaşı'na atıfla “Avrupa barbar bir imparatorluktan geri alınmıştı” diye konuşmuş, Bannon!
DAEŞ tehdidini “İslami Faşizm” diye tanımlamış!
Tam da burada; bir “ara kalıp” yapalım ve Trump'ın başkanlık kampanyasında ne dediğini hatırlayalım:
“DAEŞ'i Obama kurdu! Hilekâr Hillary Clinton da buna yardımcı oldu!”
Trump'ın imzaladığı 28 Ocak 2017 tarihli başkanlık memorandumunda DAEŞ'in eylemleri sıralanırken, işbu terör örgütünün Türkiye'deki terör saldırılarından neden hiç bahsedilmedi, acaba?
DAEŞ Terörü'nün derin patronu CIA-ABD'dir!
“Bingöl'de gözaltına alınan iki DAEŞ mensubu teröristin By-Lock kullandığını; FETÖ ile irtibatı bu yolla kurduklarını” Yeni Şafak'ın dünkü manşetinde okudunuz!
15 Temmuz 2016'daki darbe kalkışmasına “13 CIA mensubunun yardım ettiğini” itiraf eden Mister Trump'ın ta kendisiydi!
Pensilvanya'nın Askerleri yahut Sam Amcası'nın FETÖ'cü Çocukları başaramadı: Bundan dolayı CIA Karargâhı'nın halen daha depresyonda olduğunu Henry Barkey'in zırlamasından anlıyoruz!
*

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 509 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.780 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 972 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar