Biraderlerini “kurtarmak” için devredeler!

Birleşmiş Milletler'e bağlı bir mahkeme, FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan “Uluslararası Ceza Mahkemesi” yargıcı Aydın Sefa Akay'ın “14 Şubat 2017 tarihine kadar serbest...

Birleşmiş Milletler'e bağlı bir mahkeme, FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan “Uluslararası Ceza Mahkemesi” yargıcı Aydın Sefa Akay'ın “14 Şubat 2017 tarihine kadar serbest bırakılmasına” hükmetti!
Kararda “Akay'ın diplomatik dokunulmazlığı olduğu ve hapse atılmasının yargı bağımsızlığı ilkesini ihlal ettiği” savunuldu.
İşbu skandal karar; Amerika Birleşik Devletleri'nin kontrolündeki BM'nin mahkemesinde FETÖ'nün nasıl da himaye edildiğini gösteriyor.
“Burkina Faso Dışişleri Bakanı ile ByLock üzerinden görüştüğü” saptanan emekli büyükelçi Aydın Sefa Akay, 21 Eylül 2016'da tutuklanmıştı. Mr. Akay'ın tutuklanma haberi medyada “FETÖ'nün Mason imamı ortaya çıktı” başlığıyla yer almıştı!
*
Yüce Katırcıoğlu'nun “İkinci Yahudi Devleti: İsrail'in Kürt Jeostratejisi” başlıklı kitabının 326. sayfasında şu satırlar yazılıdır:
“1980'li yılların sonlarında Ankara'daki Kurtuluş Olgunlaşma Locası'nın sekreterliğini yapan Yahudi kökenli bir masonun, locada toplantı öncesi bir sohbette söyledikleri çok önemli ve öğreticidir:
-Bu intifada, böyle devam edemez!
-İsrailli kardeşlerimiz, nasıl olsa ezip bastıracaklar!”
*
Yüce Katırcıoğlu'nun sözünü ettiği kişi, Aydın Sefa Akay'dır!
Mason locasındaki o sohbette Akay'ın bu sözlerini Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Şekip Nazım Kantarcı'nın “Tabii ki bastıracaklar!” diyerek desteklediğine yine Yüce Katırcıoğlu şahit olmuştur.
Kantarcı, Aydın Sefa Akay gibi Kurtuluş Olgunlaşma Locası'nın sekreterliğini yapmış bir masondur.
*
Filistin'deki Birinci İntifada; Akay ve Kantarcı'nın “İsrailli Kardeşleri”ne karşı 9 Aralık 1987'de başlamış ve 1993'e kadar sürmüştü. İkinci İntifada ise 2000 ile 2005 seneleri arasındadır.
*

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.772 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 972 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma Leydi’nin veda ederken çıkardığı topuk sesleri… 09 Nisan 2024 | 611 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar