Enseye tokat!

''Satılmış Gazeteciler” kitabının yazarı Alman gazeteci UdoUlfkotte, dört gün önce evinde ölü bulundu! “Kalp krizinden öldüğü” söyleniyor. Adı geçen kitabıyla CIA ve BND...

''Satılmış Gazeteciler” kitabının yazarı Alman gazeteci UdoUlfkotte, dört gün önce evinde ölü bulundu! “Kalp krizinden öldüğü” söyleniyor. Adı geçen kitabıyla CIA ve BND için çalışan gazetecileri deşifre eden Ulfkotte, gerçekten kalp krizinden mi öldü; yoksa bu bir “şüpheli ölüm” müdür?

*

Vaktiyle kendisi de “CIA için çalışmış” olan Frankfurter Allgemeine Zeitung'un eski editörü Ulfkotte, Türkiye'den de birçok gazetecinin CIA ve BND hesabına faaliyet gösterdiğini açıklamıştı!

Ulfkotte'nin “Satılmış Gazeteciler” adlı kitabında (İmge, Nisan 2015) uzun yıllar evvel CIA tarafından kurulan “Atlantik Brücke” derneği detaylı olarak anlatılıyor. Bu derneğe “Gizli Loca” adı verildiğinden bahsediliyor…

Ulfkotte “Atlantik Brücke'nin üyeleri kamuoyu kanaatlerinin Amerikan yanlısı anlamında etkilenmesi için çaba harcarlar” diye yazıyor!

Kitapta; Bild'i 15 yıl boyunca yöneten Kai Diekmann'ın da “Atlantik Brücke” üyesi olduğu belgelenmiştir. Diekmann, ayrıca derneğin yönetim kurulundadır.

Geçen yıla kadar Bild gazetesinin yayın yönetmenliğini yapan Diekmann, Ecnebi Hürriyet'teki “Özel Harp Gazetecisi” Ertuğrul'un “enseye tokat”derecesinde fevkalade yakın arkadaşıdır.

Birbirleriyle “gurur” duyarlar!

Her ikisi de “ABD'nin ve İsrail'in menfaatleri doğrultusunda iliştirilmiş gazetecilik!” yaparlar, yazılar yazarlar…

Gladyocu Ertuğrul'un parmakları, arada sırada Bild için de klavyeye uzanır: Mesela, geçen yıl yayınlanan bir yazısında PKK terör örgütünden “Radikal Kürt Partisi” diye söz etmişti!

Joseph Alois Ratzinger, Nisan 2005'te Papa seçildiği zaman; Kai Diekmann Bild'de “Biz Papa'yız” manşetini atmıştı…

Kai'nin kankası Ertuğrul Ö. ise birkaç yıl önceki bir yazısında “ağzındaki baklayı” çıkarmış ve “Cenazemi kiliseden kaldırsınlar” demişti!

PKK terör örgütünün azılı destekçisi olan Bild, Almanya'da gittikçe yaygınlaşan İslam düşmanlığını “besleyen” yayınları itina ile yapan bir gazetedir…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Operadaki Hayalet’in “kehaneti” gerçekleşirse… 29 Mart 2024 | 439 Okunma Oyun içinde oyun… 27 Mart 2024 | 1.184 Okunma Herkesin bildiği sır! 26 Mart 2024 | 1.019 Okunma Hangisi, faşist rejim? 22 Mart 2024 | 434 Okunma Dar alanda Paralel paslaşmalar! 20 Mart 2024 | 974 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar