En iyi belge, İTİRAF’tır

Irak'ta görev yapmış bir ABD askeri olan Esteban Santiago, Florida eyaletindeki Fort Lauderdale Havaalanı'nda beş kişiyi öldürdükten sonra teslim oldu. Saldırganın geçen Kasım'da Alaska'daki FBI bürosuna giderek...

Irak'ta görev yapmış bir ABD askeri olan Esteban Santiago, Florida eyaletindeki Fort Lauderdale Havaalanı'nda beş kişiyi öldürdükten sonra teslim oldu. Saldırganın geçen Kasım'da Alaska'daki FBI bürosuna giderek “Amerikan hükümeti bana zihin kontrolü uyguluyor. Zorla DAEŞ videoları izlettiriyorlar. DAEŞ'e katılmamı istiyorlar” dediği ortaya çıktı!
*
ABD'nin 20 Ocak'ta göreve başlayacak olan “Seçilmiş Başkanı” Donald Trump, kampanya esnasında (12 Ağustos 2016) aynen şöyle demişti:
“DAEŞ'i Başkan Obama kurdu…
Hilekâr Hillary de (Dışişleri Bakanı iken) buna yardımcı oldu!”
En iyi belge ya da delil, itiraftır…
Donald Trump'ın bir önceki ifşaatı da (yine başkanlık kampanyası sırasında) twitter'da “15 Temmuz'da 13 CIA ajanı Türkiye'deki darbeye yardım etti” diye yazmasıydı!
*
2014'te Türkiye'yi DAEŞ'ten petrol almakla suçlayan CIA kısa bir süre önce özür dilemek zorunda kalmıştı!
Ankara'ya DAEŞ iftirası atma bahsinde “kraldan bile daha kralcı” olan Washington'daki gazeteci kamuflajlı “etki ajanı” Tolga Tanış'ın…
“CIA'in dahi özür dilemesiyle, Trump'ın ifşaatıyla yahut Esteban Santiago'nun deşifre ettiği hakikatle yüzleşebilmesi” ise asla mümkün değildir!
Mister Tanış, Haydut Devlet ABD'nin medyadaki yeminli dublajcılarındandır…
Baronsal Hürriyet'in, Tanış'ı Washington'daki temsilcilik görevinden alarak merkeze yani İstanbul'a tayin ettiğine dair dünkü haberler ilgiyle okundu. Etki ajanlığı Türkiye'de devam edecektir.
“Amerika'nın Sesi” Tolga Tanış, işbu 'Görevimiz Tehlike' misyonuyla ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby'nin idealindeki “gazeteci?”dir!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oyun içinde oyun… 27 Mart 2024 | 1.179 Okunma Herkesin bildiği sır! 26 Mart 2024 | 1.019 Okunma Hangisi, faşist rejim? 22 Mart 2024 | 434 Okunma Dar alanda Paralel paslaşmalar! 20 Mart 2024 | 974 Okunma Hatırlatıyorum! 19 Mart 2024 | 1.040 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar