Sahte bayrak gösteren terör saldırısı, nereden koşuyor?

Reina'da katliam yapan Doğu Türkistan uyruklu DAEŞ tetikçisi, saldırı esnasında önce “Flashbang” denilen “Işık Bombası” kullanmış; gece kulübündekilerin “geçici körlük”...

Reina'da katliam yapan Doğu Türkistan uyruklu DAEŞ tetikçisi, saldırı esnasında önce “Flashbang” denilen “Işık Bombası” kullanmış; gece kulübündekilerin “geçici körlük” yaşamasını fırsat bilerek Kalaşnikof'uyla masum insanları taramış…
Flashbang, sadece ABD Özel Kuvvetleri'nin envanterinde bulunuyor!
DAEŞ'in teröristi, bunları nasıl temin edebiliyor?
İşte bu “sahte bayrak” gösteren terör örgütü, aynen “Flashbang” gibi bir Amerikan Malı'dır!
DAEŞ'in tetikçisi “Seküler ABD'nin namı hesabına; onun bir askeri olarak” Bağımsız Müslüman Türkiye'yi hedef almış, İstanbul'da kan dökmüştür.
Flashbang'lerin üretildiği fabrika mı; Pensilvanya'da imiş:
DAEŞ'in “stratejik ortağı” olan FETÖ'nün elebaşısı da yıllardır Pensilvanya'da ikamet ediyor ve Amerikan Devleti hala daha Teröristbaşı Locaefendi'yi Türkiye'ye iade etmiyor.
*
FETÖ, “dini cemaat” maskeli bir GLADYO örgütüdür.
NATO'nun kuruluş anlaşmasında (4 Nisan 1949) gizli bir madde vardır: Bu maddeye göre “Bir ulusun NATO ittifakına katılabilmesi için öncelikle gizliliğin esas olduğu, sivil kadrolar aracılığıyla komünizmle mücadele edecek bir ulusal güvenlik otoritesi kurması şart koşulmuştur!”
Herhangi bir ülke, NATO'ya üye olurken; devletinin Batı Bloku ile aynı doğrultuda hareket etmesini garanti etmekle yükümlü bir gayrı resmi örgüt kurmasını şart koşan gizli protokolleri de imzalıyordu!
İşte bu gizli örgüt, GLADYO'dur!
Amerika'nın lokomotifliğindeki NATO'nun merkezi, Belçika'nın başkenti Brüksel'dedir. Avrupa GLADYO'sunun merkezi de işte bu karargâhtadır.
Reina'ya yönelik terör saldırısı nedeniyle Brüksel'deki NATO Karargâhı'nda bayraklar yarıya indirildi…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 418 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 735 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar