CIA’in FETÖ’cü suikastçısı...

Mevlüt Mert Altıntaş adlı FETÖ'cü polis, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'u öldürürken, onun kurşunlarının hedefinde Ankara ile Moskova'nın yakınlaşması vardı. Son dönemde iki...

Mevlüt Mert Altıntaş adlı FETÖ'cü polis, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'u öldürürken, onun kurşunlarının hedefinde Ankara ile Moskova'nın yakınlaşması vardı. Son dönemde iki ülke arasında hızla gelişen ilişkilerden en fazla rahatsızlık duyan devlet mi; ABD'dir.
“Rus büyükelçisine yönelik suikast, kimin işine yaraması için düzenlendi?” sualinin cevabı da aynı devleti işaretliyor!
CIA'in FETÖ'cü suikastçısı/fedaisi/teröristi; Türkiye ile Rusya arasında yeni bir krize yol açmak için silahını ateşledi:
Buna mukabil, Kanlı Oyun “çok çabuk” bozuldu…
Ankara ile Moskova benzer iki açıklama ile büyükelçiye suikastın “iki ülke arasındaki yakınlaşmayı hedefleyen bir provokasyon” olduğunu vurguladılar.
FETÖ'cü polisin tetikçisi olduğu derin cinayet; Türkiye, Rusya ve İran'ın Moskova'da yapacağı Halep Zirvesi'nden bir gün öncesinde işlendi…
Buna karşılık zirve iptal edilmedi; dün gerçekleştirildi ve “Suriye ortak bildirisi” kabul edildi.
*
Fetullahçı suikastçının, Rusya büyükelçisini vurduktan hemen sonra kullandığı replikler daha önce benzerleri bilinen “hedef şaşırtmaya” yönelik sözlerdi!
Tekbir getirmesi yahut “Halep'teki katliamın intikamını almakla” alakalı cümleleri, bu derin suikastın arkasındaki güç odaklarını yani ABD-CIA-FETÖ gerçeğini itina ile gizlemek içindi.
Amerikan devleti; tam beş yıldır “kayıkçı kavgası” yapıp aslında Zalim diktatör Esed rejiminin ayakta kalması için çok çaba sarf etti. ABD'nin maşası FETÖ de “Beşar Esed kalsın, Erdoğan gitsin” cephesindeydi!
Hal böyle iken; Fetullahçı fedainin herkesi “ters köşeye yatırmaya çalışan” repliklerinin zerre inandırıcılığı yoktu…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oyun içinde oyun… 27 Mart 2024 | 1.177 Okunma Herkesin bildiği sır! 26 Mart 2024 | 1.017 Okunma Hangisi, faşist rejim? 22 Mart 2024 | 434 Okunma Dar alanda Paralel paslaşmalar! 20 Mart 2024 | 974 Okunma Hatırlatıyorum! 19 Mart 2024 | 1.040 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar