Komprador Burjuvazi’nin Hanımefendi’si!

TUSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes, “Avrupa'nın duygularını incitmeyelim” diyor! Darbeci FETÖ'ye ve PKK'ya sistematik olarak destek veren Avrupa'dan, AB'den “aynen böyle” söz ediyor! AB'nin işbu terör...

TUSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes, “Avrupa'nın duygularını incitmeyelim” diyor! Darbeci FETÖ'ye ve PKK'ya sistematik olarak destek veren Avrupa'dan, AB'den “aynen böyle” söz ediyor!
AB'nin işbu terör örgütlerine koltuk çıkmasından dolayı “zerre miskal bir şikâyeti” yok; buna mukabil, Ankara'nın tamamen haklı olduğu bir mevzuda “AB'nin üzerine gitmesinden” dolayı çok rahatsız!
Hanımefendi, Bağımsız Müslüman Türkiye karşı Hıristiyan Kulübü Avrupa Birliği'nin yanında saf tutuyor: O AB ki; hakiki adının “Avrupa Terör Birliği” olduğu son dönemde aşikâr hale gelmiştir!
Cansen Başaran Symes “Olağanüstü Hal hemen kaldırılsın, Kanun Hükmünde Kararname ile yönetime son verilsin; idam cezasını ise hiç düşünmeyin!” diyerek; Ankara'ya “Batılı devletlerin namı hesabına” ayar vermeye yeltenmiştir!
*
TÜSİAD, Komprador Burjuvazi'yi “simgeleyen” bir kuruluş…
Symes'ın son çıkışı; FETÖ ve de PKK ile mücadelenin “kararlılıkla ve başarıyla yürütülmesinden dolayı” Komprador Burjuvazi'nin hayli rahatsız olduğunu gösteriyor!
TÜSİAD Başkanı, Türkiye 15 Temmuz darbe girişimini yaşamamış gibi konuşuyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 29 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.774 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 972 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar