Yaltakçı!

Şu anda oturduğu koltuğa kaset operasyonuyla gelen Kılıçdaroğlu, Bağımsız Müslüman Türkiye'ye karşı Hıristiyan Kulübü AB'nin safında yer alan, onların namı hesabına bize saldıran...

Şu anda oturduğu koltuğa kaset operasyonuyla gelen Kılıçdaroğlu, Bağımsız Müslüman Türkiye'ye karşı Hıristiyan Kulübü AB'nin safında yer alan, onların namı hesabına bize saldıran gayrı milli bir politikacı!
Mister Kılıçdaroğlu, FETÖ'den tutuklananlara saygılarını sunduğu Bakırköy'deki açılış töreninde “Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakereleri dondurma kararından dolayı” Avrupa Birliği üyelerine seslenirken şunları söyledi:
“AB'ye üyelik için 1963 yılında Ankara Anlaşması'nı imzalayan rahmetli İsmet İnönü'dür. O dönemde uygar dünyanın bir parçası olmalıyız diye yola çıkılmıştır. Ama bugün geldiğimiz noktada insan hakları, demokratik standartlar, hukukun üstünlüğü gibi kavramlar Türkiye'de olmadığı için müzakerelerin durdurulması istendi. Bizim için ağır bir yaptırımdır. Ekonomik ve siyasi olarak bunun arkası gelecektir…”
Bu sözleri; Kılıçdaroğlu'nun “AP kararını haklı bulduğunu” dahası “bu karardan memnun olduğunu” gösteriyor. AP'nin “Türkiye'nin terör örgütleriyle mücadelesinden büyük rahatsızlık duyduğu için” aldığı bu kararı; CHP'nin genel başkanlık koltuğunda oturan şahıs, pek isabetli buluyor!
Neden? Çünkü, AB devletlerine ve ABD'ye iliştirilmiş bir siyasi lider olan Kılıçdardoğlu'nun yönetimindeki CHP de; darbeci FETÖ ile terör örgütü PKK'nın üzerine kararlılıkla gidilmesinden ve bu devasa mücadelenin başarıyla yürütülmesinden dolayı büyük bir rahatsızlık duyuyor, ciddi bir sıkıntı yaşıyor!
15 Temmuz'daki darbe kalkışmasının destekçisi AB'nin “Terör Birliği” haline gelmesinden dolayı; Kılıçdaroğlu'nun zerrece bir şikâyeti yok! AB'nin üç yıl önce Mısır'daki Sisi darbesini alkışlamasına da gıkını çıkarmamıştı. Kendisi de Mısır'daki darbeden pek mutlu olmuştu!
Şayet, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi başarılı olsaydı; Derin Baronlar'ın mutemet elemanı Kılıçdaroğlu, anında darbecilere bağlılığını açıklayacaktı!
Ecnebi CHP'nin lideri; FETÖ ve PKK'ya kucak açan AB devletlerine asla toz kondurmuyor! Bu Batı putçuluğunun, derin anlamı da şudur:
“Türkiye'nin eskisi gibi Batı'nın Sömürgesi olmasının” özlemiyle yanıp tutuşan Kemal'e göre “Batılı devletler, Türkiye'ye ne yaparlarsa yapsın haklılar; Türkiye ise her ne yaparsa haksız ve yanlış yapıyor!”
Kılıçdaroğlu, herhangi bir mevzuda AB denilen Hıristiyan Terör Birliği'ne en ufak bir eleştiri getirmiyor!
Niçin? Onlarla “aynı yolun yolcusu” da ondan!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Operadaki Hayalet’in “kehaneti” gerçekleşirse… 29 Mart 2024 | 94 Okunma Oyun içinde oyun… 27 Mart 2024 | 1.179 Okunma Herkesin bildiği sır! 26 Mart 2024 | 1.019 Okunma Hangisi, faşist rejim? 22 Mart 2024 | 434 Okunma Dar alanda Paralel paslaşmalar! 20 Mart 2024 | 974 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar