Vız gelir, tırıs gider…

Avrupa Parlamentosu, Türkiye'nin Avrupa Birliği ile sürdürdüğü müzakerelerin geçici olarak dondurulmasını tavsiye eden kararı kabul etti. Bağlayıcılığı olmayan bu karar sonrasında AB Komisyonu ile...

Avrupa Parlamentosu, Türkiye'nin Avrupa Birliği ile sürdürdüğü müzakerelerin geçici olarak dondurulmasını tavsiye eden kararı kabul etti. Bağlayıcılığı olmayan bu karar sonrasında AB Komisyonu ile AB'ye üye ülkelerin “nasıl bir tavır alacağı” hususu neticeyi belirleyecek.
Özellikle OHAL uygulamasını hedef alan AP kararı, Avrupa Birliği'nin FETÖ'yü himaye edişinin son örneği olarak dikkat çekiyor.
Böylesine bir oylamanın yapılması dahi, Hıristiyan Kulübü Avrupa Birliği'nin aslında bir “Terör Birliği” haline geldiğini gösteriyor.
Türkiye'deki demokrasiye değil; başta TBMM olmak üzere Ankara'yı bombalayan darbecilere sahip çıkan bir Avrupa Birliği'nden söz ediyoruz!
Türkiye'de darbe girişimi başarılı olmadı diye karalar bağlayan AB, yıllardır savunduğu “kriterleri, değerleri” bir kalemde çiğnedi.
Darbeci FETÖ'ye ve PKK'ya bütün hücreleriyle koltuk çıkan Avrupa Birliği'nin “iyi hal kâğıdı” yoktur.
*
Avrupa Parlamentosu'ndan çıkan karar, Türkiye'nin terör örgütleriyle başarıyla mücadele ediyor olmasından duydukları “ciddi rahatsızlığı” açık etmiştir…
Bağımsız Müslüman Türkiye'yi terör saldırılarıyla ve dahi darbe kalkışmasıyla hedef alanların arkasında AB de yer alıyor.
AB sözcülerinin yasak savma kabilinden yaptığı kimi açıklamaların herhangi bir kıymeti yoktur…
Sürekli “arka plandan” iş çeviriyorlar!
15 Temmuz'daki darbe girişimine el altından destek çıkmalarının evveliyatı da var:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 574 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.822 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 974 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar