“Sen demokrasiye gelmezsen, demokrasi sana gelir!”

Yüz kırk sekiz milletvekilinin dokunulmazlıkları kaldırıldı ya; AB ile ABD “acayip kaygılı!” Dert ettikleri, HDP'li yani Terör Partisi vekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmış olmasıdır....

Yüz kırk sekiz milletvekilinin dokunulmazlıkları kaldırıldı ya; AB ile ABD “acayip kaygılı!” Dert ettikleri, HDP'li yani Terör Partisi vekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmış olmasıdır. Terörizmin mühendisi Batılı devletler, HDPKK'nın hamisidir. Gladyo kulvarında “vazifeli” elemanlarının üzerine titriyorlar!
*
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, “Dokunulmazlıkların kaldırılması Türkiye'de demokrasinin kalitesini aşındırır” diye konuşmuş!
Türkiye'deki demokrasinin mevcut halinden “kaygılı” olan şu Düzenbaz ABD'nin; Irak ve Afganistan'a nasıl “demokrasi götürdüğünü” unutmamız asla mümkün değil!
Afganistan'da üç buçuk milyon, Irak'ta ise bir milyondan fazla insanı taammüden katleden Amerika Birleşik Devletleri; bu iki ülkeyi “demokrasi götürme” iddiasıyla (parolasıyla) işgal etmişti!
Türkiye'de ne kadar ABD-İsrail Putçusu “etki ajanı” varsa (Doğan Medyası'ndan Paralel Medya'ya kadar) bunların alayı Afganistan'da ve Irak'ta Müslümanların kanlarının dökülmesini canla başla desteklemişlerdi, hatta alkışlamışlardı!
Kandan beslenen Zalim, Gaddar ve Barbar ABD, ne zaman “demokrasi”den söz etse…
Ardından bombalar yağar; masumlar, kadınlar, erkekler, çocuklar, bebekler KASTEN öldürülür!
Müslümanların kanlarını dökmek, ABD'nin başını çektiği Haçlı Siyonist İttifakı'nın derin devlet politikasıdır…
Terörizmin Mühendisi ve Hamisi Batılı Şer Cephesi'nin “demokrasi” anlayışı “Sen demokrasiye gelmezsen, demokrasi sana gelir!” şeklinde formüle edilmiştir!
Peki, bunların “Demokrasiye gelmekten” kastettiği aslında nedir?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Operadaki Hayalet’in “kehaneti” gerçekleşirse… 29 Mart 2024 | 622 Okunma Oyun içinde oyun… 27 Mart 2024 | 1.185 Okunma Herkesin bildiği sır! 26 Mart 2024 | 1.019 Okunma Hangisi, faşist rejim? 22 Mart 2024 | 434 Okunma Dar alanda Paralel paslaşmalar! 20 Mart 2024 | 974 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar