Bir milyon Yasin-i Şerif

Gelin, İştirak EdelimBu günlerde gazetemiz Yeni Asya’da bir ilân görüyorsunuz: Bir Milyon Yasin-i Şerif! Bir lira. Sudan ucuz! Bu, yüzde bir milyon kazandıran bir ahiret ortaklığı. Gelin, biz de iştirak edelim. Nerelere bir...

Gelin, İştirak Edelim
Bu günlerde gazetemiz Yeni Asya’da bir ilân görüyorsunuz: Bir Milyon Yasin-i Şerif!

Bir lira. Sudan ucuz!

Bu, yüzde bir milyon kazandıran bir ahiret ortaklığı. Gelin, biz de iştirak edelim. Nerelere bir lira vermiyoruz ki?

Almak pek kolay: Mahallinizde neşriyat temsilcisi arkadaşımız varsa, onunla irtibata geçiyorsunuz. İstediğiniz kadar, dağıtabileceğiniz kadar kitabı elden alıyorsunuz.

Veya, www.yeniasyakitap.com adresine giriyorsunuz ve sipariş veriyorsunuz. Kitap adresinize geliyor. Kargo ücretsiz.

Düzenleyenlerden Allah razı olsun.

HEDİYEMİZİ TANIYALIM

Hediye kitabımız, Taziyename İlâveli Yasin. İçinde çok faziletli sûreler var: Tebareke, Amme, Secde, Duhan, Fetih, Rahman, Vakıa, Cuma, Kıyamet, Naziat, Kısa Sûreler ve Seçme Duâlar, Salât-ı Tefriciye, Salât-ı Münciye, Kenzü’l-Arş Duâsı, Tevbe ve İstiğfar, Hatim Duâsı ve Esma-i Hüsna.

Hediye kitabımızı benzerlerinden farklı ve daha faydalı kılan, sonuna Taziyename eklenmiş olmasıdır. Taziyename, Risale-i Nur’dan ölüm ve hayatla ilgili bölümlerden oluşuyor.

Yani bu kitabı alan herkes bu kitapta hem geçmişleri için okuyacağı birçok feyizli sûre bulacak, hem geçmişlerinin nereye gittiğini, ölümün mahiyetini, hayatın anlamını, ahiretin önemini bölümler halinde Risale-i Nur’dan öğrenme imkânına kavuşacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Zerreler beka âleminin cüzleridir 22 Nisan 2018 | 221 Okunma İnsan yaratılışı kopya edemez 02 Ekim 2017 | 242 Okunma Duânın en tatlı meyvesi nedir? 30 Eylül 2017 | 506 Okunma Celcelutiye’de niçin Süryanice kullanıldı? 29 Eylül 2017 | 617 Okunma Ye’cüc ve me’cüc çıkmış mıdır? 28 Eylül 2017 | 705 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar