Yeni kanalları Eylül'de geliyor

Sony Pictures Television, Türkiye piyasasına girdi. Planet kanallarının yüzde 51 hissesini aldı ve dört kanala sahip oldu. İlk kanal dönüşümü 28 Mart’ta gerçekleşti. ‘Planet Pembe’, Sony Channel oldu....

Sony Pictures Television, Türkiye piyasasına girdi. Planet kanallarının yüzde

51 hissesini aldı ve dört kanala sahip oldu. İlk kanal dönüşümü 28 Mart’ta gerçekleşti. ‘Planet Pembe’, Sony Channel oldu. Ardından 23 Nisan’da ‘Sony Çocuk’ geldi. Peki, diğer iki kanal ne zaman devreye giriyor? SPT Türkiye Bölge Müdürü Cengiz Korkmaz’a sordum, “Eylülde ‘Sony Mutfak’ ve ‘Sony Plus’ devreye giriyor” dedi. Yani Sony’nin Türkiye operasyonu kanal bazında tamamlanıyor. En önemli konu HD yayını olmaması. Bu durumu da sordum.

Sorun çözülecek

Korkmaz, içeriklerin yüksek kalitede üretildiğini hatırlattı: “Şu an elimizdeki HD içeriği sunabilmemiz için çalışmalara devam ediyoruz. Yeni sezon dönemiyle kanallarımız yayınlarına HD olarak devam edecek.”  Yani sonbahardan itibaren yayınlar, HD izlenecek. Bu seyirciyi de etkileyecektir. Sony, yakın zamanda Digiturk platformunda da yerini alacak, özel bilgi.

‘Yerli dizi çekeceğiz’

Bu konuda daha önce kısa bir bilgi vermiştim. Cengiz Bey’e bu durumu da sordum. “Orta vadeli planlarımızda yerel içerikler üretmek var. İlerleyen zamanlarda Sony’nin kendine has yerli içeriklerini de üretmeyi planlıyoruz” dedi.

ASKER DİZİLERİ İZLENİYOR MU?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 102 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 177 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 166 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 96 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar