Son rapor, CHP ile Avrupa’nın danışıklı dövüşü

Kılıçdaroğlu yürüyüşüne başladığı günlerde, “Bütün dünya duysun. Biz Türkiye'de, kendi topraklarımızda dikta yönetimi istemiyoruz” çağrısı...

Kılıçdaroğlu yürüyüşüne başladığı günlerde, “Bütün dünya duysun. Biz Türkiye'de, kendi topraklarımızda dikta yönetimi istemiyoruz” çağrısı yapmıştı.

Bu çağrıdan önce FETÖ, PKK, DHKP-C ve PKK'nın siyasal uzantısı HDP'nin de dünyaya benzer çağrıları olmuştu.

Kılıçdaroğlu'nun gezisinin son günlerinde CHP'lilere moral olacak şekilde Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu, Avrupa Birliği Konseyi'ne verdiği tavsiye kararında Türkiye ile üyelik müzakerelerinin askıya alınmasını önerdi.

Avrupa'nın içimize saldığı ve desteklediği tüm terör örgütlerine karşı Türkiye'nin başlattığı mücadelede başarı sağlamasının CHP'nin hayran olduğu haçlı batılı dostlarını rahatsız ettiği biliniyor.

Türkiye'nin terörle mücadelesini zaafa uğratmak, FETÖ ve PKK'ya moral vermek, PYD'ye karşı yapılacak operasyonu sekteye uğratmak, NATO'dan kopan Türkiye'ye ayar vermek gibi pek çok nedene bağlı olarak 25 uzlaşı önerisi içeren raporu, kurul 64'e karşı 477 oyla kabul etti.

Raporun tamamı, CHP'nin Adalet Yürüyüşünde dile getirdiği talepleri içerirken OHAL'in kaldırılması, HDP'li vekillerin tutukluluk haline son verilmesi, terörden dolayı içerde tutuklu gazetecilerin serbest bırakılması gibi taleplerden oluşuyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Parlak beyinlerimiz ve Batı 13 Eylül 2017 | 215 Okunma Müslümanlar tabi olarak Kur’ancı ve mealcidir 11 Eylül 2017 | 264 Okunma Akıl verene değil hizmet edenlere ihtiyaç var 09 Eylül 2017 | 170 Okunma Çağdaş müşriklik, deizm (2) 06 Eylül 2017 | 308 Okunma Çağdaş müşriklik, deizm (1) 04 Eylül 2017 | 1.047 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar