Bu işte bi tuhaflık var!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı önceki gün başarılı bir operasyona daha imza attı. 1 yıldırsürdürülen yasa dışı VİP dinlemeleri ile ilgili Hrant Dink soruşturması kapsamında tutuklu...

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı önceki gün başarılı bir operasyona daha imza attı. 1 yıldırsürdürülen yasa dışı VİP dinlemeleri ile ilgili Hrant Dink soruşturması kapsamında tutuklu bulunan eski istihbarat daire başkanları Ramazan Akyürek, Ömer Altıparmak, eski Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven'in de aralarında bulunduğu stihbaratçıları gözaltına aldı. 
Peki bir dönemin en mühim istihbaratçılarının suçu neydi? İddia şu ki; Bu adamlar, 'Temiz çocuklar, alnı secde gören çocuklar' ayağıyla sızdıkları polis teşkilatında çok üst düzey makamlara gelip neredeyse memleketin tamamını dinleyen Paralel Örgüt Mensubu. 
Sanırım bu iddialara karşılık verecek pek bir cevap bulamayacaklar zira her şey belgeleriyle ispatlı! Bu arkadaşlar görev yaptıkları dönemlerde eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan'dan tutun da, Milliyet Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila'ya, Medya Patronu Aydın Doğan'ın iş kadını kızı Arzuhan Doğan Yalçındağ'a kadar birçok VİP ismin telefon görüşmelerini yasadışı yollarla dinlemeye almışlar. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın… 26 Nisan 2023 | 10.508 Okunma Depremzede seçmenle ilgili tuhaf bir durum var 18 Nisan 2023 | 538 Okunma İnce'nin cevaplamasını istediğim soru şu! 15 Nisan 2023 | 1.497 Okunma Seccade… 01 Nisan 2023 | 472 Okunma Akşener ne yapsaydı? 29 Mart 2023 | 1.012 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar