Kılıçdaroğlu’nun elindeki dosyada ne var?

“15 Temmuz kontrollü bir darbeydi” demiş, anamuhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu... Kulislerde, dost sohbetlerinde falan böyle şeyler söylediğini duyuyordum da inanmıyordum. Meğer doğruymuş......

“15 Temmuz kontrollü bir darbeydi” demiş, anamuhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu... Kulislerde, dost sohbetlerinde falan böyle şeyler söylediğini duyuyordum da inanmıyordum. Meğer doğruymuş... Gerçekten de onlarca insanın ölümüne sebep olan o kanlı geceyle ilgili böyle bir öngörüsü varmış CHP Genel Başkanı’nın.

Detay yok henüz... Dediği tek şey şu: “Elimde bu konuyla ilgili bir dosya var... Vakti gelince açıklayacağım!”

Açıklamayacak tabii... Hiçbir zaman. Çünkü öyle bir dosya falan yok elinde Kılıçdaroğlu’nun. Var dediği de büyük bir ihtimalle FETÖ örgütü tarafından tamamen kurmaca, düzmece bilgi ve belgelerden oluşturulduğu bilinen ve son zamanlarda piyasada el altından dolaştırılan o meşhur dosya.

Geçenlerde, daha Kemal Kılıçdaroğlu bu lafları etmeden önce haberdar olduk biz bu dosyadan. Ben görmedim ama gören bir gazeteci arkadaşımın aktardığına göre son derece profesyonelce hazırlanmış bu dosyaya göre 15 Temmuz gecesi yaşanan her şeyin üretimi devlete ait! Başını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çektiği ve Başbakan’ın, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın ve dahası Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın dahil olduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne!

Bu dosyaya göre Adil Öksüz de MİT’in elemanıymış mesela. Dosyayı inceleyen ve FETÖ konusunda uzman olan meslektaşım, hafta sonu buluştuğumuzda aynen şöyle demişti değerli okurlarım: “Aman dikkat et! Amaçları bu dosyayı FETÖ konusunda verdiği mücadelede güvenilir bulunan gazetecileri kullanarak bir biçimde kamuoyuna sızdırmak ve bu darbeyi devlet kendi kendine yaptı algısını oluşturmak!”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın… 26 Nisan 2023 | 10.513 Okunma Depremzede seçmenle ilgili tuhaf bir durum var 18 Nisan 2023 | 539 Okunma İnce'nin cevaplamasını istediğim soru şu! 15 Nisan 2023 | 1.499 Okunma Seccade… 01 Nisan 2023 | 472 Okunma Akşener ne yapsaydı? 29 Mart 2023 | 1.014 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar