Siyasette Türk ekolü dönemi ve onu oyun dışı koyma çabası

Türkiye’ye karşı ittifakı iyi okumak lazım! Bu saldırıları parça parça ve başka başka olaylar olarak görürsek, hamlelerimiz de parçalanır. Almanya’nınsuçüstü...

Türkiye’ye karşı ittifakı iyi okumak lazım! Bu saldırıları parça parça ve başka başka olaylar olarak görürsek, hamlelerimiz de parçalanır.

Almanya’nınsuçüstü yakalandığı bir gerçektir! Adadaki, sivil toplum aktivisti görünümlü operasyonel bireylerin tutuklanması, yeni yakalama için hazırlığın Türkiye güvenlik ve istihbarat örgütlerince tasarlandığı anlamına gelmektedir.

Yeni kalkışma haberlerini en fazla veren odağa odaklanalım. Almanya; başımızı, içerideki kalkışmalara katmaya gayret ederken, Amerika’nın; Suriye’de PKK ve PYD unsurlarına isim değiştirme kamuflajı altında yeni yığınaklar dizayn ettiği görülmelidir.

Almanya bir taraftan, kendine ileride ciddi rakip olarak doğmaya başlayan bir gücü yani Türkiye’yi be

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ermenistan üzerinden değiştirilmek istenen bölgesel dengeler 13 Ekim 2018 | 4.719 Okunma Rusya, Ukrayna üzerinden Amerikan girişimini nasıl önleyecek? 17 Eylül 2018 | 4.608 Okunma Bakü'nün kurtuluş günü ve içerdiği mesaj 15 Eylül 2018 | 3.278 Okunma Türkiye'nin uyarılarını dikkate almadan istikrar ve barış mümkün değil! 10 Eylül 2018 | 4.407 Okunma İdlib hangi beklentilerin yansımasıdır? 08 Eylül 2018 | 3.956 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar