Morallerin yüksek tutulmasında medyanın rolü

Doğru ya da yanlış olup olmamasından bağımsız olarak bir şey tekrarlandıkça, insana doğru gelmeye başlar. Medyanın bu gerçeklik oluşturma fonksiyonu, algı operasyonlarının dinamiğidir. Tam da bu...

Doğru ya da yanlış olup olmamasından bağımsız olarak bir şey tekrarlandıkça, insana doğru gelmeye başlar. Medyanın bu gerçeklik oluşturma fonksiyonu, algı operasyonlarının dinamiğidir. Tam da bu yüzden medya, hizmet ettiği gerçeği (veya yalanı) yüceltir.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Huber Köşkü'nde medya temsilcilerine verdiği iftardayız. Medyanın Türk demokrasisine verdiği katkıdan dolayı bizlere teşekkür ediyor ve "özellikle bir ricam şudur" diyor: "Ne konuşuyorsam, aynı şeyi konuşmak zorunda değilsiniz ama bir şeyi özellikle rica ediyorum."
- Yerli ve milli olarak ülkemizin ve milletimizin menfaatinin olduğu yerde bana göre diğerleri teferruattır. Buna bizim dikkat etmemiz lazım.
- İşte şu anda dağlarda olanlarla dağlara kaçırılanlar ve onların verdiği desteklerle ülkemizi hâlâ karıştırmanın gayreti içinde olanlar, ekonomide ciddi bir sıçramanın işaretlerinin ortaya çıktığı bir dönemde bunun bize kazandıracağı hiçbir şey yoktur.
- İşte ilk çeyrekte %5 gibi bir büyümenin yakalandığı Türkiye, artık 2017'yi çok daha farklı şekilde inanıyorum ki oranlarını yükselterek gerçekleştirecektir. Koşuyoruz, koşturuyoruz, daha iyi bir yere varacağız. Tabii bu da bize yetmiyor, çünkü 2023 hedeflerimiz çok büyük.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şeffaf ve güçlü Devlet AŞ 19 Kasım 2018 | 4.682 Okunma Fakir ülke zengin ülke farkına dair 18 Kasım 2018 | 5.968 Okunma Türkiye’nin kadın gücü 16 Kasım 2018 | 4.240 Okunma 2023 için yap-kirala-devret modeli 15 Kasım 2018 | 4.767 Okunma Gençler 1 günü 34 saat hissediyor 14 Kasım 2018 | 5.280 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar