Mülteci olmaya hazırım

Tamamen delirme yolunda dev adımlar atmakta olan arkadaşımErtuğrul Özkök, 2 Kasım sabahı daha güzel bir Türkiye’ye uyanacağımıza inandığını yazdığında, ben delilik zirvesine...

Tamamen delirme yolunda dev adımlar atmakta olan arkadaşımErtuğrul Özkök, 2 Kasım sabahı daha güzel bir Türkiye’ye uyanacağımıza inandığını yazdığında, ben delilik zirvesine ulaştığını düşünmüştüm. Ama geçen gün WhatsApp’tan bir videolu mesaj geldi kendisinden.

İnanmakta zorlandım ama o şu aralar kıyafetlerinden Bavyeralı olduğuna inandığım bir bağlama ekibinden Guantanamera şarkısını dinleyerek eğleniyor.“Bağlama ekibine Guantanamera yakışır” diyebilirsiniz ama diğer mesajında daWagner’in Der Ring’ini çalacaklarını söylemiş.

Ben bu parçayı bir defasında müzik dinleyerek intihar etmeye karar verdiğim dönemimde bir sahnede dinlemeye çalışmıştım. Ama ölmeden önce ne yazık ki küçük tuvaletim gelmişti. “Ara olsun da öyle çıkarım, yarıda keserek ayıp etmeyeyim” diyerek bekledim, ama ilk ara 8 saat sonra verildi. Bu tür aralardan dört-beş tane daha vardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 266 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 263 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 246 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 158 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar