Olmadı Sayın Destici!.

Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı, rahmetli Muhsin Başkan’ın dâvâ arkadaşı Yalçın Topçu’nun bağımsız bakanlık teklifini kabul etmesinden sonra farklı kesimlerdeki...

Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı, rahmetli Muhsin Başkan’ın dâvâ arkadaşı Yalçın Topçu’nun bağımsız bakanlık teklifini kabul etmesinden sonra farklı kesimlerdeki rahatsızlık gösterileri ayyuka çıktı.

Paralelciler, CHP’liler, Cumhuriyet şeyi filan büyük bir “saldırı”kampanyası yürütürken, bu kampanyaya maalesef Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici de katıldı.

Çok üzücü bir durum.

Sayın Destici, Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Yalçın Topçu’ya hücum ederken, gerçekten de son derece yakışıksız ifadeler kullandı.

Bugüne kadar, “Bir Fincan Kahve”nin 40 yıllık hatırını gözeterek, kendisine fazla yüklenmemeye çalıştık, bizi tavırları ile büyük hayal kırıklıklarına uğrattığı halde, eleştirilerimizde “kardeşlik hukuku”na hasar vermeyecek bir dil tutturmaya çalıştık.

Bu gayretimiz her şeye rağmen yine sürecek ama Sayın Destici’ninçatlamış vazoyu kırmak üzere olduğunu söylemeden de geçmek olmaz.

ÇOK ÜZÜCÜ!

Bir gazete, Sayın Destici’nin, Sayın Yalçın Topçu’ya yönelik saldırısını şöyle haberleştirmiş:

“Paralel medyanın ‘Oyu % 17’ manşetlerine inanarak 7 Haziran seçimlerine giren ve paralelciler tarafından ortada bırakılan BBP lideri Mustafa Destici yine sahneye çıktı. Bu kez büyük bir sorumluluk alarak seçim hükümetinde Kültür Bakanlığı görevi alan BBP’nin eski Genel Başkanı ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşı Yalçın Topçu’yu hedef aldı.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.411 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar