İçkili yerlere “Özel güvenlikçi çalıştır” baskısı

Yaşanan her olumsuzluğu “dış güçler”e bağlama konusunda son derece başarılıyız. Terör üreten ülkelerin vatandaşlarına vize uygulanmaması, gelenler hakkında sağlıklı bilgi...

Yaşanan her olumsuzluğu “dış güçler”e bağlama konusunda son derece başarılıyız. Terör üreten ülkelerin vatandaşlarına vize uygulanmaması, gelenler hakkında sağlıklı bilgi alınamaması, dinci ve bölücü terör örgütlerinin ülkemizde destekçileri bulunmaları, bu kişilerin güvenlik birimleri tarafından tanınmamaları eylem yapmalarını kolaylaştırıyor.
Geçmişte Afganistan'da, Bosna'da, Çeçenistan'da, Irak'ta, son olarak da Suriye'de “Cihat” adına bir araya gelen dinci örgütlerin içinde çok sayıda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı da bulunuyor. Aynı uğurda savaştıkları için, Türk güvenlik birimleri tarafından tanınmayan kişileri ülkemizde eylem gerçekleştirmeye ikna ediyorlar.

ONLAR CENNETE DE DİĞERLERİ NEREYE!

Dinci örgütlerin militanları, canlı bomba, patlayıcı yüklü araçla eylem yaparsa cennete gidecekleri, hurilerle birlikte olacağı söylenip eyleme hazır hale getiriliyor. Bölücü örgüt PKK'da ise durum daha farklı… Onlar, kurtulmak istedikleri, psikolojik sorunlu ya da ağır hasta olan teröristleri “canlı bomba”ya dönüştürüyor.
Yabancı ülke vatandaşı İstanbul'da ünlü gece kulübünü elinde uzun namlulu silahla basmaya geliyor. Tamam, eylem önceden öğrenilemedi. Peki, eylemden sonra terörist oradan ayrılıyor, aranmasına rağmen yakalanamıyor. Ülkemizde eylemi önleyememek, eylemden sonra teröristi yakalayamamakla dış güçlerin ne ilgisi olabilir?

BAKIN ŞİMDİ NELER YAPILIYOR?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı 09 Nisan 2024 | 341 Okunma Menzil’in oyu nereye gitti? 05 Nisan 2024 | 5.808 Okunma Memura, bayram öncesi maaş ödenecek mi? 03 Nisan 2024 | 1.144 Okunma Bu noktaya gelmek kolay olmadı 02 Nisan 2024 | 1.155 Okunma AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak 29 Mart 2024 | 224 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar