Daha fazla komik olmayın

KHK ile işlerinden atılan iki yurdum insanı (Nuriye Gülmen ve Semih Özakça) bugün itibariyle açlık grevinde 66 güne ulaştılar.Sanırım bu bir rekor.Malumunuz, bir insan evladı en fazla 60 gün açlığa...

KHK ile işlerinden atılan iki yurdum insanı (Nuriye Gülmen ve Semih Özakça) bugün itibariyle açlık grevinde 66 güne ulaştılar.
Sanırım bu bir rekor.
Malumunuz, bir insan evladı en fazla 60 gün açlığa dayanabilir. (Elbette su içmek şartıyla, yoksa 7 günde maazallah tahtalı köyü boylar.)
Aman nazar değmesin.
Nasıl desem, hep böyle zinde kalıp nice 66 günler görsünler. Hatta mümkünse işlerine dönsünler. Bizi üzmesinler.
Bir daha da DHKP- C eylemlerine destek vermesinler.
Zira, araştırma görevlisi olarak üniversitede çalışan KESK üyesi Nuriye Gülmen DHKP- C eylemlerine destek verdiği için açığa alınmıştı.
E dolayısıyla DHKP - C, HDP / PKK ve CHP'li vekiller falan alabildiğine destek veriyor mezkur açlık grevine.
“Açlığımızı halaylarımızı paylaştıkça büyüyoruz, çoğalıyoruz...” gibi ajitatif söylemler eşliğinde halaylar, türküler, vardiyalı (birer günlük dönüşümlü) açlık grevleri gırla gidiyor.
CHP'li 30 milletvekili de Başbakan Yıldırım'a gönderdikleri mektupta, “telafisi mümkün olmayan sağlık sorunları riski göz önüne alınarak durumlarının tekrar incelenmesi ve görevlerine iadeleri…” şeklinde bir ifadeye yer vermişler.
“Telafisi mümkün olmayan sağlık sorunları” alegorisine hasseden dikkat isterim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.227 Okunma Fatih Altaylıların İran’daki yüzdesi 17 Nisan 2024 | 1.248 Okunma İsrail niyetine İran 16 Nisan 2024 | 796 Okunma Bıyık da yetmiyor 13 Nisan 2024 | 920 Okunma O parayı buldu 11 Nisan 2024 | 632 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar