Hadi bakalım ‘fırıldaklar’ buna ne diyeceksiniz?

Bu ülkenin İçişleri Bakanı, 15 Temmuz gecesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öldürülmesi için uçağının koordinatlarının ABD tarafından FETÖ'cü soysuzlara verildiğini...

Bu ülkenin İçişleri Bakanı, 15 Temmuz gecesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öldürülmesi için uçağının koordinatlarının ABD tarafından FETÖ'cü soysuzlara verildiğini açıkladı.
Hadi şimdi konuşun bakalım.
Hayır, CHP'lilerin konuşmasına hiç gerek yok. Zira onların mideleri gayet sağlam!
Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen FETÖ Çatı Davası'na mağdur müşteki olarak katılan Şengül Hablemitoğlu (Köstebek adlı kitabıyla Fetullah Gülen'in nasıl bir hain olduğunu yıllar öncesinden ortaya koyan ve evinin önünde suikast sonucu hayatını kaybeden Necip Haplemitoğlu'nun eşi) geçen gün şöyle demişti: “Sanık avukatlarından biri Atilla Kart, hani şu CHP'li olan. Bir mide bulantısı hissettim adı geçince. CHP'nin midesi sağlam belli ki...”
Sayın Kılıçdaroğlu'nun midesi hepsinden sağlam.
Hiç sağlam olmasaydı, FETÖ kumpasıyla o koltuğa oturmayı kabul eder miydi?
Koltuğa öyle oturduğu için de mütemadiyen Bass'ın gözlerine bakıyor olmasında şaşılacak bir şey yok.
Ben de bundan mütevellit, CHP'lilerin konuşmasına gerek yok demiştim ya.
İşin hazin yanı, solcularımızın, sosyalistlerimizin, “devrimcilerimizin” de mideleri bir hayli sağlam.
Bu köşecikte hatırlarsanız şöyle demiştim: “Faşist dedikleri MHP ve lideri Bahçeli, ABD emperyalizmine karşı vatan savunması için direniş hatlarında aslanlar gibi dururken, 'Bağımsız Türkiye' sloganları atan, dağa taşa 'Kahrolsun ABD emperyalizmi' diye yazan solcular, “devrimciler” nerede?”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Ha Rusya ha Müslümanlar’ 27 Mart 2024 | 562 Okunma Oğul Erbakan’ın yol ayrımı 26 Mart 2024 | 2.534 Okunma İsrail’e yardım, Türkiye’ye yaptırım 23 Mart 2024 | 625 Okunma Dıştan Türk içten Schlumberger 21 Mart 2024 | 549 Okunma Allah sonumuzu hayreylesin 20 Mart 2024 | 596 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar