Erdoğan’ı ele geçirdiler!

Gazete patronlarının saraylarında hükümet kabineleri kurduğunuz günlere dönersek ne olur?Yani ne çıkar Türkiye'yi eskiye çevirirseniz?!Eskiye…Bankaları hortumladığınız, gazeteleri garnizon...

Gazete patronlarının saraylarında hükümet kabineleri kurduğunuz günlere dönersek ne olur?
Yani ne çıkar Türkiye'yi eskiye çevirirseniz?!
Eskiye…

Bankaları hortumladığınız, gazeteleri garnizon çıktıları haline getirdiğiniz, vesayet kurumlarının her törende seçilmişleri aşağılamasına methiye düzdüğünüz günlere dönersek ne olur?

Ne olur yani Morton Abromowitzlerin, Eric Edelmanların“Erdoğan ve AK Parti'yi bitirme planını” başarıyla uygularsanız?
Ekonomiyi sandıktan çıkan irade yerine faizci hortumcuların yönettiği, mafyöz çetelerin kol gezdiği, doymak bilmeyen iştahla halkın kanını emdiğiniz Türkiye geri gelse, bunu da bize “restorasyon” diye yuttursanız ne çıkar?

Sahi…
“Vay şerefsiz” manşetleriyle Ahmet Kaya'nın hayatını kararttığınız,“411 el kaosa kalktı” diyerek Meclis iradesini iplemeyecek kadar densizleştiğiniz günlere dönsek veya çocuklarımıza yaz aylarındaKur'an öğretmenin yasak olduğu günler geri gelse ne olur?
Zaten o günlerden gelmedik mi?

O günler çok uzundu, sadece 28 Şubat'la kaim değildi. Menderes'i asarken de Özal'a, “diktatör” dediğinizde de o günlerden geçiyorduk.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 13 Okunma Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.270 Okunma Fatih Altaylıların İran’daki yüzdesi 17 Nisan 2024 | 1.261 Okunma İsrail niyetine İran 16 Nisan 2024 | 884 Okunma Bıyık da yetmiyor 13 Nisan 2024 | 921 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar