Aydın Doğan’ın medyası PKK’nın neresinde?

Hatırlıyorsunuz değil mi, elan HDP milletvekilleri olan Leyla Zana'dan Dengir Mir Mehmet Fırat'a kadar birçok isim “bu işi ancak Erdoğan çözer” diyordu.Haziran 2102'de, “çözüm için hepimiz...

Hatırlıyorsunuz değil mi, elan HDP milletvekilleri olan Leyla Zana'dan Dengir Mir Mehmet Fırat'a kadar birçok isim “bu işi ancak Erdoğan çözer” diyordu.

Haziran 2102'de, “çözüm için hepimiz Erdoğan'ı desteklemeliyiz” diyen Zana'ya, Kürt aydınlarından da imza kampanyasıyla destek gelmişti.
Aslında bu kanaat toplumun kahir ekseriyetinin duygu ve düşüncesinin dışavurumundan ibaretti.

Ne oldu?
“Dönemin başbakanı” Sayın Erdoğan anaların gözyaşları dinsin diye bütün bir siyasi hayatını riske atarak, baldıran zehri içmek pahasına “sorunu” çözmeye koyuldu.
Bedelini de ağır ödedi.

Aslında Gezi gericiliği de 17 Aralık darbe teşebbüsü de “diktatör” algısının yerleştirilmeye çalışılması da hep bu bedele mündemiçti.
Anaların gözyaşlarını dindirmek demek, “Yeniden Büyük Türkiye”yi inşa sürecine dev bir adım atmak demekti.
“Yeniden Büyük Türkiye”yi inşa etmek de dış dinamiklerin operasyon bataklıklarını kurutmak demekti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Özgür Özel’in ‘gizli santrfor’ olarak portresi 25 Nisan 2024 | 3.058 Okunma Cübbeli Ahmet (k.s) onu kime seçti? 24 Nisan 2024 | 6.053 Okunma ABD kime bağlı? 23 Nisan 2024 | 1.957 Okunma Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 332 Okunma Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.274 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar