Demirtaş bu meczupların ağzına bakarsa

Barış olunca savaş isteyen, savaş olunca da barış isteyen “mahluklara” bilmem ki ne ad vereceğiz?Tek kişiden ibaret olsaydı, Cemal Hasan der geçerdik.Tam aksine bir yığın tip var, hatta...

Barış olunca savaş isteyen, savaş olunca da barış isteyen “mahluklara” bilmem ki ne ad vereceğiz?

Tek kişiden ibaret olsaydı, Cemal Hasan der geçerdik.
Tam aksine bir yığın tip var, hatta, “aydın aşireti”nin alayı böyle.

Baksanıza Sevgili Çandar'a, nasıl da sahiplenmeye başladı “barış sürecini.” Daha düne kadar, “AK Parti size ne verdi de barış yapıyorsunuz” yollu PKK'ya sitem ediyordu.

Ama hakkını teslim edelim, içlerinde hiç kimse Cemal Hasan kadar öforik değil.
Bu yaşta nasıl enerjik, nasıl cevval; şappadak attı kendini Diyarbakır'a, “barış” güzellemeleri yapmaya başladı.
Barışa start verildiğinde de hiç vakit kaybetmemiş dağlara vurmuştu. Dağlarda ve Kandil'de PKK'lıların önüne yatıp, “Durun gitmeyin, Erdoğan'a güvenmeyin, savaşmaya devam edin, ne olur bizi satmayın, silah bırakmak ağrınıza gitmiyor mu…” yollu kendini telef etmişti.

Sözcü gazetesinin de kurumsal olarak bu tiplerden hiç farkı yok inanın.
Sanki dersin “barış sürecini” ihanet tesmiye eden bunlar değilmiş gibi Kandil'i bombaladı diye TSK'yı bir Erdoğancı ilan etmedikleri kaldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Ha Rusya ha Müslümanlar’ 27 Mart 2024 | 563 Okunma Oğul Erbakan’ın yol ayrımı 26 Mart 2024 | 2.534 Okunma İsrail’e yardım, Türkiye’ye yaptırım 23 Mart 2024 | 625 Okunma Dıştan Türk içten Schlumberger 21 Mart 2024 | 549 Okunma Allah sonumuzu hayreylesin 20 Mart 2024 | 596 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar