Korkunç kumpas

Post-modern darbe tesmiye edilen 28 Şubat'ı “ulusalcılar” alkışladılar, Ergenekon soruşturmasını da “liberal” ve “muhafazakarlar.”Neticede ne “ulusalcılar” kazandı ne de...

Post-modern darbe tesmiye edilen 28 Şubat'ı “ulusalcılar” alkışladılar, Ergenekon soruşturmasını da “liberal” ve “muhafazakarlar.”
Neticede ne “ulusalcılar” kazandı ne de “muhafazakarlar.” (Baştan beri gözlerini “üçüncü tarafa” dikmiş, adeta nüfuz casusu gibi çalışan kimi “liberaller” şimdilik kazanmış olabilirler ama onları zaten mevzunun dışında tutuyoruz.)

Bu süreçte esas kaybeden maalesef TSK oldu.
Zira 28 Şubat'ta kendi ayaklarına sıkmışlardı.
Söylemleri de uygulamaları da fecaatti.

Çocuklarımızın yaz aylarında Kur'an öğrenmelerine öz yurdumuzda yasak getirmişlerdi. Bu da haliyle, dine karşı savaş açtıkları algısının yerleşmesine neden olmuştu.
Takdir edersiniz ki, “kendi halkının dinine savaş açan” hiçbir ordunun kazanma ihtimali yoktu.

Kaybettiler!
Kazanan, milyarlarca doları hortumlayan İstanbul sermayesi oldu. (Aydın Doğan bu işteki katkısını, “Benim medya organlarım İslamcı koalisyon hükümetine karşı savaş verdi” şeklinde özetlemişti.)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Özgür Özel’in ‘gizli santrfor’ olarak portresi 25 Nisan 2024 | 2.730 Okunma Cübbeli Ahmet (k.s) onu kime seçti? 24 Nisan 2024 | 5.997 Okunma ABD kime bağlı? 23 Nisan 2024 | 1.957 Okunma Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 332 Okunma Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.274 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar