Mücadeleyi beğeniyorum

Başakşehir'in puan kaybı, Fenerbahçe ile Galatasaray'ın iştahını artırmıştır. "Acaba ben Şampiyonlar Ligi elemesine gidebilir miyim" dedirtti Fenerbahçeli futbolculara... Başakşehir ile Galatasaray...

Başakşehir'in puan kaybı, Fenerbahçe ile Galatasaray'ın iştahını artırmıştır. "Acaba ben Şampiyonlar Ligi elemesine gidebilir miyim" dedirtti Fenerbahçeli futbolculara... Başakşehir ile Galatasaray oynayacak haftaya... İkincilik açısından oyuncuların kalan 8 haftadaki konsantrasyonlarını biraz daha tutacaktır.
İlk yarıda ortada oyun, 3'lü savunmayla oynayan bir Karabük takımı vardı klasik olarak. Sol taraftaki Latovlevici'nin ilk yarıdaki sakatlığı ezberlerini etkiledi. Fenerbahçe'nin ise oyun etkinliği yoktu belki amaikisi net olmak üzere 3 pozisyonları vardı ilk yarıda.
Karabük ikinci yarının ilk 10-15 dakikasında ağırlık koydu birkaç değişiklikle... Fenerbahçe de denge kurunca "Gol atan galip" haline geçti maç. Oyunun son bölümündede karambollerle 3-4 tane etkili pozisyon buldu ama Fenerbahçe golü koruyarak sonucualdı.
Puan olarak geride olmasına rağmen ben Fenerbahçe'nin mücadelesini beğeniyorum. Oyunun kalitesi ya da bireysel performanslar için aynı şeyi söylemiyorum. İki bek de hiç hücuma katılmadı. Biraz Lens etkili olmaya çalışıyor. Van Persie sahada yokken o kadar şık bir gol attı ki... Moussa Sow'un pası yazmaya elim varmıyor, şutunu alıp yakın direğindibine bıraktı. Kontrolü ve plasesi çok önemli. Orada asıl problem Karabük savunmasında... O pozisyonda ofsayta düşürmelisiniz rakibi.
Oyun kalitesi düşük... 4-3-3 oynuyor. Mehmet Topal'ın sağında Alper, solunda Souza gibi gözüküyor orta saha ama önde kalan sadece Alper aslında. Oyuncuların günlük performansı alacağı puanı belirliyor Fenerbahçe'de. Arkadaki oyuncuların katkısı düşük... Caner'le Gökhan katılıyorlardı hücumlara. Şimdi pek çıkmıyorlar. Öndeki üç oyuncununperformansına bağlı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cüneyt hoca VAR’a karşı 04 Eylül 2018 | 4.308 Okunma Kayseri’ye saygı Trabzon’a alkış 03 Eylül 2018 | 350 Okunma Trabzon, Alanya’ya benzemez 02 Eylül 2018 | 3.249 Okunma Aldatmamalı! İyi bir forvet lazım 29 Ağustos 2018 | 3.326 Okunma Ofsayt kuralının değişmesi lazım 28 Ağustos 2018 | 3.637 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar