John Terry’ye de sordun mu?

Galatasaray için birçok bahane sayabiliriz ama 18 maç arasından 3 maç zor sayarız iyi oynadığı... Bundan farklı oynamadı kazandığı maçlarda.Galatasaraylılar her maçta kazansa da yenilse de normal...

Galatasaray için birçok bahane sayabiliriz ama 18 maç arasından 3 maç zor sayarız iyi oynadığı... Bundan farklı oynamadı kazandığı maçlarda.
Galatasaraylılar her maçta kazansa da yenilse de normal olarak görüyor. Memnun oldukları maç sayısı az. Konya'ya, Elazığ'a gitmen mazeret değil. Taraftar iyi top oynayan takıma gelir. Fenerbahçe'de basketbola 15 bin kişi gidiyor, futbola 10 bin... Galatasaray'da da aynı şekilde. Puanı da iyi olmasına rağmen hem de. Oyunu tatmin edici değil çünkü. Kenara bakıyorum, kimler oynayabilirdi diye? Kadro zafiyeti var derinlik anlamında... Daha 16 hafta var bitime. İddia ediyorum Şenol hocanın iş disiplini, Riekerink'te yoktur. Oyuncu liderine bakar. İkisini de izlemeye çalışıyorum. At sahibine göre kişner.
Muslera 5 üzerinden 2, Sabri 2, Carole 1, Balta ve Ahmet 1, De Jong 2, Selçuk 1, Yasin 2, Podolski 1, Bruma'ya 1'i bile zor veririm. Böyle bir tablo karşısında savaşçı bir takım var. Öyle bir hoca var ki kenarda yediğin 18 golün yarısından fazlası kafayla. Buna da bir çözüm bulamıyorsan ne yapacaksın? Webo geliyor atıyor, Serdar atıyor. Mehmet Batdal atıyor. Zaafın aynı, uzun stoperin yok, uzun bekin yok. Carole'un koşacak hali yok. Böylesi bir tabloda normal. Muslera'nın mucizevi bir şekilde oynadığı maçlarda bazen kurtarıyorsun, dün oynayamadı.
Karabük sevimli bir takım. Yeni nesil, düzgün bir hocası var. Konsantre oyuncu sayısı daha fazla. Karabüklüler heyecanla bekliyor maçı, Galatasaraylılar, "Nereden çıktı" diyor.
Karabük iyi, Galatasaray kötü, Cüneyt Çakır ise maç bile yönetemiyor. Arkadaşımız kardeşimiz ama idare ediyor sadece. Maç yönetilir, idare edilmez! Özgüvenin var senin. Hakan'ı geç atıyor. Yasin'e soruyorsun pozisyonu. Paranın birazını Yasin'e ver o zaman! Yasin elle falan almadı, doğru karar vermişsin; devam et. Penaltıyı verme, Hakan'ı daha erken at.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cüneyt hoca VAR’a karşı 04 Eylül 2018 | 4.308 Okunma Kayseri’ye saygı Trabzon’a alkış 03 Eylül 2018 | 350 Okunma Trabzon, Alanya’ya benzemez 02 Eylül 2018 | 3.249 Okunma Aldatmamalı! İyi bir forvet lazım 29 Ağustos 2018 | 3.326 Okunma Ofsayt kuralının değişmesi lazım 28 Ağustos 2018 | 3.636 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar