FETO’yla poz veren vekiller ve itibar suikastı

Evet bugünlerde herkesin en çok korktuğu şey FETÖ ile birlikte anılmak veya FETÖ ile irtibatı olduğunu gösteren bir bilgi veya belge içinde yer almak. Nasıl korkulmasın ki, kuzu postuna bürünmüş...

Evet bugünlerde herkesin en çok korktuğu şey FETÖ ile birlikte anılmak veya FETÖ ile irtibatı olduğunu gösteren bir bilgi veya belge içinde yer almak.

Nasıl korkulmasın ki, kuzu postuna bürünmüş, karıncayı bile ezmez diye bilinen insanların birer canavar oldukları ve gözlerini kırpmadan insanları katlettikleri görüldü.

İsimleri cinayetlerle kumpaslarla ve hak ihlalleriyle anılır oldu.

* * * 

İktidar partisinden bir grup milletvekili işte bu korkuya maruz kaldılar.

Gazetelere yansımadan önce sosyal medyada dolaşan bir fotoğraf iktidar partisi muhaliflerini mal bulmuş Mağribi’ye çevirdi.

Kimi manşetten vererek saldırdı. Kimi önceyazarları vasıtasıyla itibar suikastı yaptı/mağdur etti, sonra da mağdurların beyanlarını yayınlayarak sözde gazetecilik icra etmiş oldu.

* * * 

F.G. ve cemaatiherkes nazarında ahlaklı dindar nesil yetiştirmeye çalışan iyi niyetli insanlardı.

Bu cemaate baştan beri mesafeli olmama ve fikirlerini yazdığım yazılarla açıkça eleştirmeme rağmen ben de eğitim alanında başarılı olduklarına inanmış ve yurt dışı gezilerimde okullarını ziyaret ile onları takdir et
miştim.

17/25 Aralıkdarbe teşebbüsünde hele de 15 Temmuz darbe/işgal girişiminde gerçek yüzleri ortaya çıkınca, artık hiç kimsenin bu yapıya karşı iyi niyet beslemesi, onlarla birlikte görülmesi ve onlara destek olması bağışlanabilir bir durum asla değildir.

* * * 

Bunun ölçüsü başbakanın söylediği gibi 17/25 Aralık 2013’tür.

17/25 Aralık milattır.

Bu tarihten önce bu cemaatle bir biçimde ilişkisi olanları töhmet altında bırakmak doğru değildir.

O tarihe kadar herkes iyi niyetle çocuğunu okullarına vermiş, gazetesini almış, kurumlarında çalışmış, derneğine yardım etmiş, bankasına para yatırmış hatta mensuplarıyla akrabalık kurmuş, kız almış kız vermiş olabilir.

17/25 Aralık’tan önceki hiçbir ilişkiyi kişiler aleyhinde kullanmak insani de değildir, ahlaki de değildir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 418 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 482 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 332 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar