CHP ne kadar inandırıcı?

Bir süredir AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adaylığım nedeniyle seçim bölgemi sokak sokak geziyorum. Vatandaşlarımız CHP’nin seçim beyannamesinde açıkladığı vaatleri inandırıcı...

Bir süredir AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adaylığım nedeniyle seçim bölgemi sokak sokak geziyorum. Vatandaşlarımız CHP’nin seçim beyannamesinde açıkladığı vaatleri inandırıcı bulmuyor.

Bırakın kaynağını bulmayı, açıkladıkları paketin ne kadarlık bir bütçe gerektirdiğini bile açıklayamıyorlar.

Halkımızın daha önce “Kim ne veriyorsa beş fazlasını vereceğim”, “Her eve iki anahtar” vaatlerinin acı tecrübelerini yeniden yaşamak istemediğini rahatlıkla söyleyebilirim.

CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha dün SSK Genel Müdürü iken “Emekli maaşlarını ödeyemiyoruz, emeklilik yaşı artırılmalı, sağlık harcamaları düşürülmeli” derken, bugün son derece hesapsız bir şekilde emekliye iki maaş ikramiye, asgari ücretin 1.500 TL’ye çıkartılması gibi kaynağı ve tutarı belli olmayan vaatlerde bulunuyor.

Dün “Siz makarnacısınız, bir torba makarna, bir torba kömür için oyunuzu sattınız” diyerek hakaret ettikleri yoksul vatandaşlarımıza şimdi hiçbir zaman tutamayacakları sözler, vaatler veriyorlar. Bu iki yüzlülük, yalancılık değil de nedir?

Engellinin, yoksulun, fakir-fukaranın, işçinin-memurun-esnafın-emeklinin-çiftçinin artık bu boş vaatlere itibar etmediğini, seçim kampanyalarını yürüten ekiplerin vatandaşlarımızı tanımadan seçim stratejilerini yaptıklarını belirteyim. Demirel dönemindeki seçmen yok artık. Halkımız hesabını kitabını iyi yapıyor, 2002 öncesinde durum ne idi, şimdi ne durumda bunun analizini çok iyi yapıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 179 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 149 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 279 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 166 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 267 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar