Davalar başladı

AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi'nde Sn. Cumhurbaşkanı konuşmasında birçok önemli başlıklara temas etti. Onlardan biri var ki belki diğerleri kadar dikkat çekmedi ama en az diğerleri kadar, hatta diğerlerinden de...

AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi'nde Sn. Cumhurbaşkanı konuşmasında birçok önemli başlıklara temas etti. Onlardan biri var ki belki diğerleri kadar dikkat çekmedi ama en az diğerleri kadar, hatta diğerlerinden de önemli bir başlık.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, darbe teşebbüsüne rağmen Türkiye'nin hukuk devleti prensibinden taviz vermediğini; bu vasfıyla da dünyada tek olduğunu söyledi. Dikkat çektiği bir diğer çok mühim tarafsa itirafçılık mes'elesiydi. İtiraf yoluyla sulandırma yapılma tehlikesine işaret etti.
FETÖ'cüler, takiyyede, ayak oyununda, aldatmada, karartmada uzmanlaşmışlar. Örgüt başı zaten cevaz vermiş. Gerektiğinde kendisine sövülebileceğini tenbih etmiş. Emniyet güçleriyle mahkemelerin hem hukuku tatbikte ve hem de bir oyuna gelmemekte çok dikkatli olmaları gerekiyor. İtirafçılık bile bir hile olarak kullanılıyorsa durup düşünmek lazım.
Gerek emniyetin ve gerekse mahkemelerin işlerinin kolay olmadığı ortadadır. Hatta cezaevi idarelerinin de işleri hayli ağır.
Sahte itirafçılık gibi kendisi örgüt mensubu olduğu hâlde başkalarını FETÖ'cü diye itiraf edenlerin varlığı bile işitilmektedir. 15 Temmuz'dan beri olup-bitenler ortada. 40 yıllık bir hile, takiyye, aldatma ve devşirme ve dünyayı ahtapot gibi sarmış bir haçlı ve siyonsit destekli bir hareketle karşı karşıyayız. Cumhurbaşkanlığı korumalığından, adliyeye, emniyete, TSK'ya, ticarete, medyaya her tarafa sızmışlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
SOHBET 20 Nisan 2024 | 87 Okunma 5816 SAYILI KANUN 18 Nisan 2024 | 335 Okunma OYUN VE HAKKAT 16 Nisan 2024 | 45 Okunma GAZZE, KAN ALARKEN BAYRAM! 09 Nisan 2024 | 55 Okunma DERS!.. 06 Nisan 2024 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar