Orası Çanakkale

Asılsız haberler çıkartıp bununla yönlendirmeler yapmak psikolojik savaşın bir parçasıdır. Türkmendağı'yla alâkalı propagandaya dayanan haberlerin gündemimize girmesi fevkalade...

Asılsız haberler çıkartıp bununla yönlendirmeler yapmak psikolojik savaşın bir parçasıdır. Türkmendağı'yla alâkalı propagandaya dayanan haberlerin gündemimize girmesi fevkalade düşündürücüdür. "Türkmendağı düştü, Türkmenler hududumuza dayandı!" haberinin yalan olduğunu Türkmen yiğitlerin ağzından duyarak ferahladık.

Bayır-Bucak, hudutlarımızın biraz ötesi. Türkiye Türkçesi konuşmaktalar. Bu insanların bizimle, dinleri, dilleri soyları, kültürleri birken bu denli hata nasıl işlenir? Asılsız haber, resmî makamlar tarafından neden ânında yalanlanmadı? Türk haber ajansları orada muhabir bulundurmuyor mu? Eğer Bayır-Bucak'ta bizden muhabirler yoksa bu bir ayıp, var olup da doğru haber alamıyorsak bu daha büyük ayıptır.

Türkiye ve İslâm âlemi bir asırdır dünyayı ve birbirini batılı haber ajanslarının verdiği haberlerle okumakta. Emperyalizm tek yönlü çalışmıyor.

Neyseki Türkmen yiğitleri, gerçeği haber verdiler.

Türkmen tümen komutan yardımcısı  Alparslan Çelik'in şu yiğit haykırışına bakınız:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
STANBULU HARCAMA!.. 28 Mart 2024 | 163 Okunma EHREMNET 26 Mart 2024 | 269 Okunma CEPHE, GAZZEDEN KANDL'E KADAR! 23 Mart 2024 | 86 Okunma KAZA! 21 Mart 2024 | 100 Okunma PAHALILIK ADLI DMAN! 16 Mart 2024 | 104 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar