Müthiş bir Aşk hikayesi

Düşünün, eşiniz çok hasta... Yakalandığı bir alerjiden dolayı siz dahil kimseyle temas etmemesi gerekiyor. Eğer temas ederse ve etkilenirse vücudu korumakla görevli hücreler mutasyona uğruyor ve sağlıklı...

Düşünün, eşiniz çok hasta...

Yakalandığı bir alerjiden dolayı siz dahil kimseyle temas etmemesi gerekiyor.

Eğer temas ederse ve etkilenirse vücudu korumakla görevli hücreler mutasyona uğruyor ve sağlıklı hücrelere saldırıyor.

Aynı televizyon programını evin farklı katlarında seyrediyor, birbirinize mesaj atıyorsunuz. Bir de hastalığın bu kadar ilerlememiş olduğu flört zamanı ve evliliğin ilk yıllarındaki resimlere bakıyorsunuz. Ama birlikte değil, ayrı yerlerde yine mesajlaşarak. Genellikle hastalanan erkekleri kadınlar terk etmezler ya, bu hikayede tam tersi oluyor. Erkek tüm gün çalışıp eve geliyor, eşine yemek yapıyor sonra ayrı katlarda yaşıyorlar. Yemek dediğim aslında yenilebilen sadece 15 cins ürün var ve adam bunlardan sadece ikisini yapabiliyor.

Doktorlar her türlü tedaviyi denemişler ama bir sonuç alamamışlar hâlâ...Nadiren yan yana geliyor ve her buluşmada mutlaka maske takıyorlar.

Nasıl oluyor da bir evlilik böyle gidiyor sorusuna “İyi günde kötü günde diye birbirimize söz verdik ve öylece devam ediyoruz” diye cevap veriyor, ABD Minnesota’da yaşayan çift... Hikayelerini okurken kah gözlerim doldu, kah dünyada hâlâ böyle insanlar olduğunu görmenin sevinci kapladı içimi... Müthiş bir aşk hikayesi bu ama içinde bir de soru barındırıyor. Siz kadının ya da erkeğin yerinde olsanız bu kadar sağlam durabilir miydiniz?

ALIN O ALETİ ELİNDEN

İngiltere’de bir anne ve baba, okuldan eve gelir gelmez tablete sarılan, cep telefonunu elinden düşürmeyen, ödev yapmayan, evdekilerle çok az diyalog kuran 13 yaşındaki oğullarıyla yaşadıkları hikayeyi anlatmışlar gazetelere.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ortadoğu’da satranç başka türlü oynanır... 17 Nisan 2024 | 378 Okunma Hakkâri ve Şırnak’a bakıp, PKK terörünü anlamak… 14 Nisan 2024 | 437 Okunma Devlet aklı ve İsrail’e ihracat... 12 Nisan 2024 | 321 Okunma Bayramdan sonra ekonomi… 10 Nisan 2024 | 330 Okunma CHP’yi bekleyen 4 tehlike... 07 Nisan 2024 | 1.096 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar