Rakibi çok çabuk çözdü

Beşiktaş, ilk üç dakikada iki korner kazandı.Birinci korner tekrarlarla üç oldu, ikinci korner de tekrarla iki... Buradan şu erken sonuç ortaya çıkmıştı: Alanyaspor'un kalesine gelen hava toplarında kadro...

Beşiktaş, ilk üç dakikada iki korner kazandı.
Birinci korner tekrarlarla üç oldu, ikinci korner de tekrarla iki... Buradan şu erken sonuç ortaya çıkmıştı: Alanyaspor'un kalesine gelen hava toplarında kadro yapısı itibarı ile ciddi rahatsızlığı olduğu. Beşiktaşlı futbolcular da bunu anlayıp, pas yaparak set oyunu oynamak yerine topu hemen kanatlara aktarıp, oradan da arka arkaya ortalara başladılar. Hele Quaresma'nın kulvarına hiç tedbir alınmayışı, bu kanatta Beşiktaş'a büyük avantaj sağladı. Quaresma da devamlılık sağladı ve yine bir yüksek ortasında Cenk, çok güzel bir kafa golü attı. Cenk sakatlanıp çıkınca Şenol Güneş, Ömer Şişmanoğlu'nu sahaya sürmeyip Tolgay'ı oyuna aldı. Talisca'yı da alışık olmadığı santrfora monte etti. Bu arada Alanyaspor mücadeleyi bırakmıyor, zaman zaman da Beşiktaş kalesini tehdit ediyordu.
Hatta Wagner Love ile de çok önemli bir fırsatı kullanamadılar.
Ama kim akıl ettiyse birden çağdışı ofsayt taktiğine başvurmaya başladılar. Önce bir uzun topta Oğuzhan kılpayı ofsayta düştü. Ama kısa süre sonra Babel çağdışı ofsayt taktiğine cezayı kesti. Beşiktaş ikinci yarı başında penaltıyla farkı üçe çıkardı.
Ancak ardından Beşiktaş'ı en fazla eleştireceğim dakika geldi. Hakem Alper Ulusoy Beşiktaş aleyhine çok hatalı bir penaltı kararı verdi. Bir büyük takım kapasitesi yetersiz üstelik de eksikleri olan bir rakiple oynuyor, üç farklı skor avantajına sahip ve yanlış bir penaltı kararı için inanılmaz bir gerginlik.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağır çekim film gibi hücum ediyor 23 Nisan 2024 | 3.034 Okunma Ofansif yükü Barış Alper taşıyor 22 Nisan 2024 | 204 Okunma Kartal’ın değişiklikleri gereksizdi 19 Nisan 2024 | 851 Okunma Galibiyetin mimarı Victor Nelsson 16 Nisan 2024 | 355 Okunma Osayi ve Livakovic! 15 Nisan 2024 | 541 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar