Kabine revizyonunun şifreleri…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti’nin başına geçtiği kongre sonrasında beklenen en önemli değişikliklerden biri de Bakanlar Kurulunda revizyon meselesiydi. Erdoğan’ın genel başkanlık koltuğuna...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti’nin başına geçtiği kongre sonrasında beklenen en önemli değişikliklerden biri de Bakanlar Kurulunda revizyon meselesiydi. Erdoğan’ın genel başkanlık koltuğuna oturması ile birlikte siyasetteki boşluk giderildi. Olağanüstü kongreden itibaren Erdoğan her alanda değişimin gerekliliğini ve sinyallerini vermeye başlamıştı.
AK Parti siyasi liderliği; mahalle temsilcisinden Genel Başkan Yardımcılarına kadar tüm teşkilatları, MYK ve MKYK gibi partinin üst yönetim organlarını ve nihayet Bakanlar Kurulunu yeni bir anlayış ile yenilemeyi planlamıştı. O plan aşama aşama gerçekleşiyor.
Yapılan kabine değişikliği o planın bir parçası. Sayın Erdoğan; AK Parti Genel Başkanlığına tekrar seçildiği gün koyduğu ilk hedef 2019 yılında yapılacak 3 seçimi kazanmaktı. Bu günden tezi yok tüm planlamalarını buna göre yapacağından emindik. 2019’a kadar yapılacak icraatlar ile milletin gönlüne girmek; milletin rızasını ve gönlünü kazanmak AK Parti için olmazsa olmaz bir düsturdu. Bunu gerçekleştirecek ekibi kurdu ve kurmaya da devam edecek.
2019 seçiminde 50+1’i almanın kolay olmadığını herkes biliyor. Sayın Erdoğan, bu hedefi gerçekleştirmek için; gece – gündüz yorulmadan çalışan, mütevazı, performansı yüksek, dinamik, sadakatini ispatlamış, nefsine yenik düşmeyen-hakkında hiçbir dedikodu çıkmamış, bagajı temiz bir ekip oluşturuyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda zamanı. 02 Ekim 2017 | 776 Okunma Doğan’ın FETÖ’ye esareti 13 Eylül 2017 | 347 Okunma Darbecilerle gerçekten hesaplaşıyor muyuz? 08 Eylül 2017 | 4.043 Okunma Elini görüyoruz İsrail! 06 Eylül 2017 | 265 Okunma Bayram bir fırsattır, iyi değerlendirelim 01 Eylül 2017 | 118 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar