İhlas Medya Grubu, demokrasinin yanında yer aldı

Hain darbecilerin kullandığı uçakların kurtuluş savaşı kahramanlarımızın başkent ilan ettiği Ankara semalarında alçak uçuş yaptığı ve ardından gerçek bombalarla...

Hain darbecilerin kullandığı uçakların kurtuluş savaşı kahramanlarımızın başkent ilan ettiği Ankara semalarında alçak uçuş yaptığı ve ardından gerçek bombalarla, seçilmiş hedeflere yönelerek, halkı korkutarak sokaklardan çekilmeye zorladığı o saatlerde TGRT Haber ekranında halkımızın bulundukları hiçbir alandan geri çekilmemeleri hususunda çağrıda bulunuyorduk.
Özel Kuvvetler Komutanı kıymetli kardeşim Zekai Paşa başta olmak üzere, o dönem 1. Ordu Komutanı olan Orgeneral Ümit Dündar dâhil birçok üst düzey komutanı yayına bağlayarak, onların demeçleri ile izleyicileri bu darbenin girişiminin bir FETÖ kalkışması olduğuna inandırdık. Bu önemli bir kırılma noktası idi. Halkımız bizzat TSK üst kademesinin ağzından bu darbe girişiminin TSK'ya ait olmadığını öğrendi ve ikna oldu.
Bu bilgilendirme hem sokağa çıkmak isteyen milletimize hem de çaresizce ne yapacağını bilmeyen, her şeyden habersiz askerlere ve birliklere çok yardımcı oldu. Bu konuda gece boyunca üst düzey askerlerin televizyon kanallarına bağlanmasını teşvik ve organize eden değerli arkadaşım S.Ü’ye şükranlarımı sunuyorum. O gece Türk halkının gerçek kahramanlarının bir yandan darbecileri bastırmaya çalışırken bir yandan ekranımızdan tüm kışlalara ve halka seslenmeleri ne kadar yürekli olduklarını ve ülkeyi bu hainlere terk etmeyecek kahramanlarımıza güvenmemiz gerektiğini ortaya koymuş oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda zamanı. 02 Ekim 2017 | 776 Okunma Doğan’ın FETÖ’ye esareti 13 Eylül 2017 | 347 Okunma Darbecilerle gerçekten hesaplaşıyor muyuz? 08 Eylül 2017 | 4.043 Okunma Elini görüyoruz İsrail! 06 Eylül 2017 | 265 Okunma Bayram bir fırsattır, iyi değerlendirelim 01 Eylül 2017 | 118 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar