Söz bitti, şimdi iş zamanı

Gençlik Parkı’nın Ulus’ta Merkez Bankası yerleşkesine bakan kapısından itibaren Arena Spor Salonu’na kadar Anadolu'nun dört bir köşesinden gelen insan seli ile karşılaştım. 998 gün sonra Sayın...

Gençlik Parkı’nın Ulus’ta Merkez Bankası yerleşkesine bakan kapısından itibaren Arena Spor Salonu’na kadar Anadolu'nun dört bir köşesinden gelen insan seli ile karşılaştım. 998 gün sonra Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, partisinin Genel Başkanlığına tekrar döndüğü kongreyi büyük bir coşkuyla izledik. Arena Spor Salonu değim yerindeyse iğne atsanız yere düşmeyecek kadar kalabalıktı. Dahası salonun içindeki insan selinden çok daha fazlası dışarıda heyecan içinde bekliyordu.
Salondaki coşkulu il teşkilatları Reis’e sevgilerini göstermek için kongre boyunca adeta iller arası bir yarış içindeydi. Sayın Erdoğan’ın salona girdiği andan konuşmasını bitirdiği ana kadar özellikle gençler ve kadınlar bitmek-tükenmek bilmeyen bir enerji ile Reis’e destek verdiler, coştular. Sayın Erdoğan’ı görenler adeta kendini kaybediyor, kalabalıklar dalgalanıyordu.
Salonun dışındakilerle birlikte 100 bin kişinin ilgi gösterdiği kongrede Sayın Erdoğan, Başbakan Yıldırım ile birlikte önce dışarıdaki halka hitap etti, sonrada birlikte salona girdiler. Bu siyaset tarihimizde eşine az rastlanır bir tabloydu. Sayın Yıldırım güzel bir konuşma yaptı. Bin 370 delegenin imzasıyla Sayın Erdoğan Genel Başkanlığa aday gösterildi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda zamanı. 02 Ekim 2017 | 776 Okunma Doğan’ın FETÖ’ye esareti 13 Eylül 2017 | 347 Okunma Darbecilerle gerçekten hesaplaşıyor muyuz? 08 Eylül 2017 | 4.043 Okunma Elini görüyoruz İsrail! 06 Eylül 2017 | 265 Okunma Bayram bir fırsattır, iyi değerlendirelim 01 Eylül 2017 | 118 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar