Hayır çıkarsa FETÖ ne yapar?

Emperyalist devletlerin maşası FETÖ elebaşı; hür türlü takiye ve istismarı yaparak başta emniyet-istihbarat-TSK-yargı olmak üzere devletin tüm kurumlarına sızdırdığı elemanlarını harekete...

Emperyalist devletlerin maşası FETÖ elebaşı; hür türlü takiye ve istismarı yaparak başta emniyet-istihbarat-TSK-yargı olmak üzere devletin tüm kurumlarına sızdırdığı elemanlarını harekete geçirerek önce 17-25 Aralık darbe girişimini yaptı. Başarılı olamayınca bunu MİT Müsteşarını tutuklama ve MİT tırlarını durdurma girişimi izledi. En sonunda da deşifre olduğunu fark edince 15 Temmuz kanlı girişimini ve ülkemizi işgal planını devreye soktu.
***
FETÖ’cü cunta; 38 subay-general ve amiralden oluşan ‘Yurtta Sulh Konseyi’ adlı bir yapı ile hain girişimi yönetmeye çalıştı. Aralarında Orgeneral Akın Öztürk, Tümgeneral Mehmet Dişli, Tuğgeneral Mehmet Partigöç, Tuğgeneral Bircan Kırker gibi isimlerin de yer aldığı bu hain konseyin üyelerinin kanlı darbe ve işgal girişiminde birinci derecede sorumlulukları var. Bunlar savcılık makamınca FETÖ’nün en sadık elemanları olarak görülüyor.
Milletin iradesine müdahale edip Meclisi, Hükûmeti devirmeye ve ülkeyi işgal etmeye kalkışan bu çetenin yöneticiliğini yapan ‘Yurtta Sulh Konseyi’ üyelerinin yargılama neticesinde en ağır cezaları almaları bekleniyor.
***
Bu örgütün herkesçe fark edildiği tarih olan 17-25 Aralık 2013 darbe girişiminin üzerinden tam 40 ay, 15 Temmuz darbe kalkışmasının üzerinden de 9 ay geçti. Şimdi sıkı durun; size küçük dilinizi yutacağınız bir haberim var. Bu hain Konsey üyelerinin birçoğunun eşleri daha geçen haftaya kadar devlette çalışmaya ve maaş almaya devam etmiş. Kimi okullarda öğretmen, kimi Merkez Bankası çalışanı, kimi önemli kurumlarda memur olarak.
Tıpkı 15 Temmuz darbe girişimine kadar FETÖ elebaşına SGK’dan emekli maaşı ödendiği gibi bu hainlerin eşlerine darbe girişinden bu yana maaş ödenmiş, devlette çalışmalarına izin verilmiş. Duyduğumda inanamadım. Aklımı yitireceğim. “Kimse bu meseleyi ciddiye almıyor, Cumhurbaşkanı maalesef bu mücadelede çoğu kez yalnız kalıyor” diye yazdığımızda bize tepki gösterenlere duyurulur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda zamanı. 02 Ekim 2017 | 776 Okunma Doğan’ın FETÖ’ye esareti 13 Eylül 2017 | 347 Okunma Darbecilerle gerçekten hesaplaşıyor muyuz? 08 Eylül 2017 | 4.043 Okunma Elini görüyoruz İsrail! 06 Eylül 2017 | 265 Okunma Bayram bir fırsattır, iyi değerlendirelim 01 Eylül 2017 | 118 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar