‘Hayır’ çıkarsa ne mi değişir?

TSK, MİT, Yargı ve Emniyet içindeki FETÖ’cü yapılanma ve hain darbe girişimi ile ilgili her gün yeni bir şey öğreniyorum. Öğrendiğim her yeni şey beni derinden sarsıyor. FETÖ’nün TSK’ya...

TSK, MİT, Yargı ve Emniyet içindeki FETÖ’cü yapılanma ve hain darbe girişimi ile ilgili her gün yeni bir şey öğreniyorum. Öğrendiğim her yeni şey beni derinden sarsıyor. FETÖ’nün TSK’ya nasıl sızdığı, nasıl yapılandığı ve TSK üst yönetiminden bazı general ve amiralleri nasıl devşirdiği, MİT’e sızmak için neler yaptığı ve hangi oranda başarılı olduğu konusunda birçok yeni bilgiye ulaştım. Şu anda içeride tutuklu olan bazı kritik isimleri savcıların elinden kurtarmak, itirafçı olmalarını engellemek için hâlen görevde olan üst düzey bürokratların gizli çabaları var. Orgeneral Akın Öztürk ve Korgeneral Erdal Öztürk, FETÖ için ne anlam ifade ediyor? TSK’nın özellikle bu iki ismi aklamak için özel bir çabası var mı? Menbiç’e girmek için neden geç kaldık? Neyi bekledik? Benzer yüzlerce kritik sorunun cevabını araştırdım. Benim için en ilginç olan şey; TSK’nın içine sızan FETÖ’cü yapılanmaya neden ve nasıl göz yumulduğu konusuydu. Bu soruların cevaplarını 16 Nisan referandum oylamasından sonra yazacağım.
Şu an da bütün dikkatimizi ve enerjimizi referandumu kazasız-belasız ve FETÖ’yü bitirecek ‘Evet’ kararı ile sonuçlanmasını sağlamaya teksif etmemiz lazım.
FETÖ ve onunla birlikte YPG-PKK ve DHKP-C’yi kullanan ABD ve Almanya derin devleti, kampanyanın ‘Hayır’ ile sonuçlanması için açık açık taraf oldular ve çalışıyorlar. Bizim de millet olarak siyasi görüşlerimizi bir kenara bırakıp kol kola, omuz omuza 16 Nisan’da ‘Evet’ çıkması için çalışmamız lazım. ‘Hayır’ onlar için ne kadar elzem ise ‘Evet’ sonucu da bu memleketin gerçek evlatları ve bu millet için o kadar hayati. Çok büyük analizlere-derin değerlendirmelere ihtiyaç yok.
Bakıyorum; ‘Hayır’ cephesinde kimler var? FETÖ’cüler, PKK-YPG’liler, darbeciler, HDP üst yönetimi, DHKP-C var. Ben sandığa gidip ‘Hayır’ oyu atarak bu alçaklarla, bu vatan hainleriyle, bu Türkiye düşmanları ile aynı tarafta yer almam. Ya sandığa gider ülkemin, çocuklarımın ve torunlarımın geleceği için ‘Evet’ derim ya da Başkanlık sistemini istemiyorsam sandığa gidip oy kullanmam olur biter. Ama hiçbir güç beni CIA ve Alman istihbaratının maşaları ile aynı kareye sokamaz. Hadis-i şerifte de belirtildiği gibi; “Kişi sevdikleri ile beraberdir...”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda zamanı. 02 Ekim 2017 | 776 Okunma Doğan’ın FETÖ’ye esareti 13 Eylül 2017 | 347 Okunma Darbecilerle gerçekten hesaplaşıyor muyuz? 08 Eylül 2017 | 4.043 Okunma Elini görüyoruz İsrail! 06 Eylül 2017 | 265 Okunma Bayram bir fırsattır, iyi değerlendirelim 01 Eylül 2017 | 118 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar