FETÖ neler yapabilir?

FETÖ’nün her gün tüylerimizi diken diken eden bir ihanetini öğreniyoruz. Bunlar, 52 MİT haber elemanının listesini PKK’ya vererek katledilmesine sebep olacak kadar sapık ve gayrımillî bir yapı.Daha önce...

FETÖ’nün her gün tüylerimizi diken diken eden bir ihanetini öğreniyoruz. Bunlar, 52 MİT haber elemanının listesini PKK’ya vererek katledilmesine sebep olacak kadar sapık ve gayrımillî bir yapı.
Daha önce yazmıştım; geçtiğimiz Ağustosta generalliğe terfi ettirilen ve ismi ByLock listesinde kullanıcı olarak çıkan iki generale kim kefil olmuş? Kim general olmaları için telkin ve tavsiyede bulunmuş? Bunlar kim ise Başbakan ve Millî Savunma Bakanı mutlaka ortaya çıkarmalı-soruşturmalıdır.
***
Bu örgütün neredeyse müdahale etmediği alan yok. CHP ve MHP’yi kaset operasyonları ile dizayn etmeye kalkan FETÖ, öğreniyoruz ki görevdeki birçok bakanı da tehdit etmiş. Tehditle kalmamış; bir bakana ait olduğu iddia edilen kasetleri yayınlamaları veya şantaj malzemesi olarak kullanmaları için PKK’ya vermiş.
***
FETÖ şimdi de 16 Nisan’a kadar bir şeyler yapma peşinde. ‘Hayır’ cephesinin en büyük destekçileri bunlar. Güvenlik ve istihbarat birimlerinin değerlendirmeleri şöyle:
“16 Nisan’a kadar uyuyan hücreleri, kripto veya firari FETÖ’cüler aracılığı ile Allah göstermesin başta Sayın Cumhurbaşkanı olmak üzere önemli şahsiyetlere suikastlar düzenleyebilirler. Devlet adamları ve siyasetçilerin itibarını sarsmak için kesme-yapıştırma ses ve görüntü kasetleri yayınlayabilirler. Şok eylemler-katliamlar yapmaları için başta PKK olmak üzere DEAŞ ve DHKP-C gibi örgütleri kullanabilirler.”
Ankara tüm bu risklere karşı tedbir alıyor.

ABD’NİN PYD-YPG ISRARI NİYE?

Bu soruyu görüştüğümüz Amerikalı diplomatlara sorduk:
“Güçlü bir orduya sahip NATO üyesi koskoca Türkiye’yi neden PYD’ye değişiyorsunuz? Bölgede Türkiye’nin desteği olmadan başarılı olma şansınız var mı?”
Ancak ABD’li kaynak soruya soru ile cevap vermeye kalktı. “Sence sizin askerlerle bizim askerler neden anlaşamıyor” dedi. Bizden cevap alamayınca kendisi cevap verdi:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda zamanı. 02 Ekim 2017 | 776 Okunma Doğan’ın FETÖ’ye esareti 13 Eylül 2017 | 347 Okunma Darbecilerle gerçekten hesaplaşıyor muyuz? 08 Eylül 2017 | 4.043 Okunma Elini görüyoruz İsrail! 06 Eylül 2017 | 265 Okunma Bayram bir fırsattır, iyi değerlendirelim 01 Eylül 2017 | 118 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar