Bu değişimi herkes iyi anlamalı ve kendini güncellemelidir

15 Temmuz gecesi hain kalkışmanın daha yeni fark edildiği sıralarda kaleme aldığım, “Bu gece çok büyük hayırlara vesile olacak” başlıklı yazımda, “Bu gece Türkiye için bir...

15 Temmuz gecesi hain kalkışmanın daha yeni fark edildiği sıralarda kaleme aldığım, “Bu gece çok büyük hayırlara vesile olacak” başlıklı yazımda, “Bu gece Türkiye için bir milat olacak. Gerçek demokrasi yanlıları ile işgüzarlar net olarak ayrılacak” demiş, 15 Temmuz’un bir turnusol kâğıdı olacağını ifade etmiştim.

Tam da öyle oldu.

Dünkü dönüşüm, o gece başlayan sürecin sonucudur.

Çünkü 15 Temmuz, sinsi bir işgal ihanetinin suçüstü yakalandığı gecedir.

O gece yaşananlardan sonra iç ve dış ihanet şebekeleri çok daha netleşmiş ve bunlara karşı başlatılan milli mücadele bu sonucu ortaya çıkarmıştır.

Allah’ın bu millete bahşettiği bu ihsanı, “Kontrollü Darbe” saçmalıklarıyla izah etmeye kalkanlar, aslında kendi ihanetlerini ortaya koyuyorlar.

FETÖ hainleri ile işbirliği yapanlar, bu ihanet şebekesini kuran ve 40 yıl boyunca sinsice kucağında besleyen, şimdi de yardım ve yataklık yapan Türkiye düşmanlarıdır.

'Kontrollü Demokrasi' dönemi bitti

15 Temmuz’un sebep olduğu bu dönüşümde illa da bir “hikmet” arayanlar, “Onların bir planı varsa Allah’ın da bir planı vardır” Ayet-i Kerimesinde ve “Allah bu dini, facirlerin eliyle de güçlendirir” Hadis-i Şerifinde aramalıdır.

15 Temmuz’daki hain teşebbüs, Kurtuluş Savaşı’nda “yarım kalan” hain planlarını tamamlamak isteyen Haçlı ittifakının, bir asırdır ince ince işlediği “yavaşlatılmış işgal hareketi”nin “son adımı” idi.

Ama Kurtuluş Savaşında da 15 Temmuz’da da millet o hain planlara izin vermedi.

İşte 16 Nisan, Kurtuluş Savaşında ve 15 Temmuz’da sahada elde edilen zaferlerin tapu töreniydi.

Zira bu asil milletin elde ettiği bütün başarılar, bu vesayet düzeni içerisinde hep heba olmuş, kısa süre sonra millet yine sistemin kölesi durumuna dönmüştür.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.392 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.759 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 514 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar