Şehit yakınları Kılıçdaroğlu’nu bekliyor...

İZMİR Başbakan Binali Yıldırım’ın Amasya ve Bayburt mitinglerini izlemiştim. Batı cephesindeki durumu yakından görmek için İzmir’e geldim.. Bu arada, “Evet”ten şüphemiz olmadığına...

İZMİR

Başbakan Binali Yıldırım’ın Amasya ve Bayburt mitinglerini izlemiştim. Batı cephesindeki durumu yakından görmek için İzmir’e geldim..

Bu arada, “Evet”ten şüphemiz olmadığına göre, elimizi çabuk tutarsak belki denize dökülecek düzgün bir yer buluruz diye düşündüm:)

Hatta ne olur ne olmaz; “GDO’lu Bozkurt”lar mesaiye erken başlar diye tedbir aldım, sosyal medyadan “İzmir’e gidiyorum, dönmezsem beni denizde arayın” diye duyuru yaptım:)

Neyse, kamyonculardan ödünç aldığımız, “Kaderimse çekerim” ifadesiyle bu konuyu kapatalım, günün nabzını tutalım.

Dün İzmir’de Menemen, Karşıyaka ve Karabağlar’da temel atma, açılış ve mitingler vardı.

Coşkuya bakılırsa İzmir’de çok şey değişmiş gibi görünüyor ama rahmetli Osman Bölükbaşı’nın dediği gibi kalabalıklara bakarak sandık tahmininde bulunmak hiç doğru olmaz.

Berberin dediği gibi 16 Nisan akşamı saçlar öne düşecek, rengi yakından görülecek.

Bu arada İzmir asıl, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın birlikte katılacağı 9 Nisan’daki büyük gövde gösterisine hazırlanıyor.

Densize haddini bildirin

Dediğimiz gibi İzmir’de ana konu, CHP’lilerin “Evet”çilerin denize dökülmesi muhabbeti.

İzmir’liler denize girmek için 16 Nisan’ı bekliyormuş!

Başbakan Yıldırım, “İzmir düşmanı denize döktü. Ama bir densiz çıkmış, ’Evet’ diyenleri denize dökeceğiz diyor. İzmir o densizlere asıl cevabı 16 Nisan’da verecek” dediğinde milletin öfkesi kükredi kalabalıktan.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.392 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.759 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 514 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar